Ugrás a tartalomra

Megszűnik az AustriaSat Magyarország DTH szolgáltatása

AustriaSat logoAz M7 Group S.A. (a továbbiakban: “Társaság”), mint az AustriaSat Magyarország márkanév alatt elérhető televíziós és rádiós műsorcsomagok szolgáltatója és egyben a luxemburgi székhelyű M7 csoport tagja arról tájékoztatta Ügyfeleit, hogy a magyarországi műholdas televízió és -rádió műsorterjesztés előfizetői szolgáltatásait 2016. április 30-i hatállyal megszünteti.

A szolgáltatások megszűnése egyúttal az Ügyfelek és a Társaság között fennálló előfizetői szerződés megszűnését is eredményezi, a szerződés felmondására irányuló levelet az elektronikus hírközlésről szóló 2003. évi C. törvény („Eht”) 134. § (2), (3) és (5) bekezdésében, valamint az Austriasat Magyarország szolgáltatás Általános Szerződési Feltételeinek („ÁSZF”) 12.3. szakaszában foglaltaknak megfelelően, tértivevényes formában postázták Ügyfeleik számára.

Fontos számukra, hogy Ügyfeleik az AustriaSat Magyarország szolgáltatásának megszűnését követően továbbra is élvezhessék kedvenc műsoraikat, ezért figyelmükbe ajánlják a UPC Direct műholdas TV-, internet- és telefonszolgáltató által nyújtott különleges lehetőséget. A UPC Direct egyedi ajánlatát igényelve az ügyfeleknek a mostani előfizetésükben megtalálható csatornákhoz képest jóval gazdagabb kínálatból lesz lehetősége válogatni.

A UPC Direct által felajánlott egyszeri, kedvezményes ajánlat kizárólag az AustriaSat Magyarország jelenlegi előfizetői számára érhető el, korlátozott ideig.

Amennyiben Ön az AustraiSat Magyarország műholdas ügyfele és szeretné igénybe venni az egyedi ajánlatot, a zavartalan átállás érdekében kérik, jelezze megrendelési szándékát IDE KATTINTVA.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott