Ugrás a tartalomra

Megújult a Da Vinci Learning weboldala

Da Vinci Learning logoKísérletezz! Tanulj! Játssz! Alkoss! Mert a tudás öröm! Szórakoztató ismeretmegosztás, tudományos receptek, kvízjátékok, Kis zsenik klubja és Szülői sarok – mindezek egyben elérhetőek a Da Vinci Learning TV-csatorna megújult honlapjain.

Az önképzéshez, de akár digitális tananyag kialakításához is alkalmas két új honlap egyike kimondottan a gyerekeknek készült (kids.da-vinci-learning.hu), amely az ő értelmi, érzelmi és érzékelési szintjükhöz igazodik tartalmában. A másik weboldal (da-vinci-learning.hu) korosztálytól függetlenül mindenkihez szól. A Da Vinci Learning TV-csatorna küldetése, miszerint ’Nincs több hasztalan tévénézés’ immár online is megvalósult.

A gyerekeknek szóló weboldalon készségfejlesztő játékok, otthon is elvégezhető kísérletek, házilag elkészíthető használati tárgyak és lenyűgöző tények várják a látogatókat. A kis felfedezők inspiráló, inger-gazdag környezetben ismerhetik meg világunkat és annak rejtett csodáit.
A kvízek segítségével a látogatók bármikor tesztelhetik tudásukat az űr, a természet, a kultúra, az emberi tudományok, de akár a technológia területén is.

A weboldalon, csakúgy, mint a csatornán, a család minden tagja megtalálja a számára érdekes tartalmat, a gyerekektől kezdve a szülőkön át, egészen a felnőttekig. Az otthon is elvégezhető kísérletek, kézműves ötletek, családi játékok és kvízek által az együtt töltött idő nem csak szórakoztató, hanem hasznos is lesz.

A weboldal különlegessége a Szülői sarok, mely tippeket, ötleteket tartalmaz a családi együttlétek minőségi eltöltéséhez. A modern médiakörnyezettel kapcsolatos tudnivalók is megtalálhatóak ebben a menüpontban, így minden szülő biztos lehet abban, hogy gyermeke biztonságosan használja a TV-t és a számítógépet. A gyerekek figyelmének felkeltése sokszor nem egyszerű, de a Da Vinci Learning különleges ötleteivel sikerülhet. A főzésben is van tudomány, így a konyhai programokat is megfűszerezhetjük kicsit.
A gyerekek tagjai lehetnek a Kis Zsenik Klubjának és még több kreatív, tudományos tartalomhoz férhetnek hozzá.

Az ismeretterjesztésen túl a portálok sem csak a tudományos tartalmak elsajátítására szolgálnak, hanem akár nyelvtanulásra is, csakúgy, mint a digitális adások, ahol a filmek akár eredeti nyelven is nézhetőek. A weboldalak elérhetőek angol, lengyel, török, orosz, román, magyar, bolgár és szlovén nyelven, valamint országonként egyéb speciális, helyi tartalmakkal is találkozhatunk.

Ferdinand Habsburg, a Da Vinci Learning TV-csatorna alapítója és ügyvezetője: “A tudás világát szerettük volna megalkotni, mely szórakoztató lehet az egész családnak. Hiszem, hogy a Da Vinci Learning fontos szerepet tölt be a tanulás folyamatában, és biztos vagyok benne, hogy mindenki talál valamit, ami a kedvére való. Szeretnék köszönetet mondani magyarországi partnerünknek, a Factory Creative Studio-nak, hogy kemény munkával életre keltették és megvalósították ötleteinket.

Az oktató-szórakoztató tartalmak nem csupán a televízión és a honlapon keresztül, hanem élőben is láthatóak! A Da Vinci Learning Vasárnapok keretében az egész család együtt tapasztalhatja meg a játék, az alkotás és a tanulás örömét a Csodák Palotájában. Kísérleti bemutatóinkon lélegzetelállító fizikai és kémiai kísérletekkel várjuk a látogatókat. Látogasson el családjával a Csodák Palotájába és élje át a tudás örömét!
Következő Da Vinci Learning Vasárnap időpontja: május 6.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott