Ugrás a tartalomra

Megújult az AXN!

AXN logoAz AXN, a Sony Pictures Television általános szórakoztató csatornája megújult, friss arculattal jelentkezik 2011 tavaszán, amely amellett, hogy újabb vizuális távlatokat nyit, továbbra is megtartja a csatorna olyan alapvető értékeit, mint a kiváló minőség, az innováció, a kreativitás, a merészség, és természetesen a jellegzetes, piros színvilág.

Az AXN letisztult, karakteres arculata mindig is párhuzamosan fejlődött a csatorna folyamatosan növekvő lefedettségével a közép-európai régióban. A vadonatúj megjelenés, amely egyszerre őrzi meg a csatorna széles körben ismert piros-fehér világát, és biztosít egy frissebb, futurisztikusabb megjelenést, amely hűen szimbolizálja az AXN dinamikus fejlődését. Az új vizuális világ - amely a csatornát minden felületen, az interneten, az óriásplakátokon és természetesen a képernyőn is átformálja - kifinomultabb, hangsúlyosan háromdimenziós jellegével kiválóan példázza a brand érettségét, miközben fenntartja azt a magas minőséget, amelyet a nézők jogosan várnak el az AXN-től.

Az AXN weboldala és ezen belül az itt található videótár is megújul. Az AXN Player még jobb felhasználói élményt biztosít, egyszerűbb kezelhetőségével még élvezetesebbé teszi a teljes hosszúságukban elérhető sorozat-epizódok és egyéb tartalmak folyamatosan bővülő választékának böngészését, emellett pedig még szélesebb körű hirdetési megoldásokat kínál.

Az AXN új arculata 2011 márciusától minden felületen láthatóvá válik, és ezzel együtt a csatorna a világ számos legnézettebb sorozatának vadonatúj évadait viszi képernyőre alig pár héttel az amerikai premier után és több friss, ígéretes sorozatújdonsággal is szolgál. A csatorna tavaszi műsorstruktúrájában a népszerű Doktor House mellett a CSI NY: New York-i helyszínelők és a Gyilkos elmék legújabb évadjainak országos premierjei is megtalálhatóak Az új szezon olyan új címeket is tartalmaz, mint a 2011-es Being Human - Emberbőrben, és a Gyilkos elmék: Alapos gyanú - a Gyilkos elmék testvérsorozata az Oscar®-díjas Forest Whitaker főszereplésével.

Címke

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott