Ugrás a tartalomra

Megújult csatornakínálat, számos újdonság a Telekom TV-ben

Telekom logoLényegesen egyszerűbb, átlátható és egységes minicsomag-kínálattal valamint új csatornákkal, bővülő HD kínálattal várja a képernyők elé a nézőket a Telekom.

A Telekom a termékportfólió-egyszerűsítési törekvéseinek újabb fontos lépéseként, a műsorszolgáltatókkal való tárgyalások eredményeképpen megújította televíziós kínálatát. A Telekom TV szolgáltatás előfizetői átlátható, egyszerűbb, ugyanakkor változatos tematikájú minicsomag-struktúrával találkozhatnak, miközben a minicsomagok a Telekom TV különböző (IPTV, műholdas és kábel) tévés platformjain egységessé váltak.

A Telekom TV új előfizetői két, egymástól tematikában jól megkülönböztetett minicsomag közül választhatnak, hogy még teljesebb legyen az otthoni tévézés élménye. A vadonatúj „Nagyvilág” csomagba 20 darab „infotain” jellegű – híreket, ismeretterjesztő műsorokat, zenei csatornákat és idegen nyelvű műsorokat nyújtó – csatorna került. A másik,18 csatornát tartalmazó „Filmvilág” csomagban pedig a filmek és a mesék iránt érdeklődők találhatják meg kedvenc programjaikat.

A csatornák tematikus rendszerezésén túl a minicsomagok választéka is megnégyszereződött. A Nagyvilág részeként látható a Travel Channel, amelyben olyan műsorok találhatók meg, mint az improvizált hétvégi utazásokat bemutató Utazásfüggők, a Dániától Dominikáig új otthont keresőkről szóló Nemzetközi házvadászok, a világ legfényűzőbb nyaralóiba betekintést nyújtó Extrém nyaralók műsor, valamint a Rejtélyek világa program, amelyben a világ legismertebb épületeinek titkairól és rejtélyeiről esik szó. Ugyancsak a Nagyvilág minicsomagban látható a vadonatúj Food Network háziasszonyokat megcélzó nemzetközi gasztrocsatorna, ahol napközben konyhai sütéssel-főzéssel kapcsolatos, éjjel pedig gasztrotémájú szórakoztató műsorokat lehet megtekinteni.

A Filmvilág minicsomag újdonsága a számos rajzfilm- és animációsorozat otthonaként szolgáló Cartoon Network, a gyerekek számára könnyed szórakozást és oktatást nyújtó Boomerang, valamint a már megszokott Comedy-s humor kicsit extrémebb változatát biztosító Comedy Central Extra csatorna, ahol többek között a Workaholics, vagy a 16 Emmy díjas Daily Show és a Colbert Report adásai is hétről hétre nyomon követhetők eredeti angol nyelven. A két új minicsomag mellett a kínálatban az HBO csomag (HBO PAK és HBO MAXPAK), a felnőtt tartalmat nyújtó Nightlife csomagok, a komolyzenei műsorokat kínáló Classica, valamint a Fishing&Hunting önállóan választható csatornák változatlanul elérhetők maradnak.

A Telekom a minicsomagok egyszerűsítése és bővített tartalommal feltöltése mellett a Telekom TV Családi csomagját igénybe vevő ügyfelekre is gondolt: minden tévés platformján a kínálat részévé tette a Universal Channel, és a frissen induló Galaxy filmcsatornákat. Ezen kívül a kábel TV és az IPTV előfizetők az értékes és hasznos tartalmat közvetítő közösségi televízió, a Fix TV adásait is nézhetik.

A mai naptól a minőségi, változatos tematikájú HD csatornákat kedvelőkre is várnak meglepetések: a Telekom bővítette a Családi+HD díjcsomag kínálatát. A digitális kábel TV és az IPTV nézők számára újabb 4 csatorna (RTL II HD, a Cool HD, a Film+ HD, a Natgeo Wild HD) válik elérhetővé, és ezzel immár 21 HD csatornát élvezhetnek változatlan áron a Családi+HD csomag előfizetői. A Sat TV Családi+HD kínálatában a négy új HD csatornán kívül a Duna HD, a Duna World HD, az ATV HD, a Sport 2 HD, az Eurosport 2 HD valamint a MTV Live HD is láthatók lesznek, így a Telekom minden digitális TV-szolgáltatásában azonossá válik a HD portfolió.

A műholdas csatornakiosztás megtekinthető ITT!

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott