Ugrás a tartalomra

Megújult programkínálattal csábít a FEM3

FEM3 logoOktóber 15-től teljesen megújul a FEM3 programkínálata. Vadonatúj sorozatok, amerikai gasztroműsorok és csajos reality-k kínálnak egész napos szórakozást, elsősorban nőknek.

A TV2 Csoport csajban nagy csatornája október 15-től új programstruktúrával kínál még változatosabb tévéműsorokat a hölgynézőknek.

A többmilliárdos programinvesztíciójának köszönhetően számos új műsor kerül a képernyőre, köztük három vadonatúj sorozat. Október 15-én visszatér a képernyőre a régi-új Melrose Place. A nyolcvanas évek kultikus amerikai sorozatának folytatásában új lakók érkeznek Melrose Place-be és egy rejtélyes gyilkosság is borzolja a kedélyeket. Október 20-án 20 órakor látható a Felejthetetlen című drámasorozat első epizódja, melynek főhőse Carrie Wells, a volt rendőrnő, akit rendőrként dolgozó exe győz meg arról, hogy betegsége folytán kialakult elképesztő memóriájával segítsen a bűnüldözésben. A sorozat főszerepében a Nyomtalanul sztárját, Poppy Montgomery-t láthatják a nézők. Október 28-án 19 órakor a Charlie angyalai című, 2011-es amerikai sorozat országos premierjének lehetnek a részesei, akik a FEM3 csatornára kapcsolnak. Az 1976-os sorozat remake-jében három büntetett előéletű nő kap új esélyt a remete-életű millárdos, Charlie Townsend exkluzív nyomozócsapatában.

Az amerikai sikersorozatok mellett a csatorna főző- és életmód reality-kkel is erősíti műsorkínálatát.

Hétköznap délutánonként gasztroblokkal csábít édes bűnbe a New York tortái és az Esküvői tortacsodák, ahol cukrászat nagymesterei valóságos remekművekkel kápráztatják el az édesszájúakat.

Hétvégén délután szórakoztató, elgondolkodtató, vagy éppen meghökkentő új reality-k láthatók majd, a legkülönbözőbb, nők által érdeklődésre számot tartó témában, legyen az gyereknevelés, esküvő, vagy épp az anyóskérdés. Október 15-től minden szombat délután a Nézd csak, ki beszélben az egykori topmodell, a világhírű Heidi Klum és tündéri gyerekvendégei válaszolnak meg a felnőttek számára egyértelműnek tűnő kérdéseket. A Hercegnő takarékon című műsorban egy neves pénzügyi és életvezetési tanácsadó próbál segíteni anyagi gondokkal küzdő, család szeme fényeként kényeztetett „hercegnőknek”. Szintén szombaton 17:30-tól látható a Joan és Melissa című reality, melyben egy viharos anya-lánya kapcsolat szemtanúi lehetnek a nézők, ezt követően pedig az Anyós-szörnyek valós történeteken keresztül bizonyítja, hogy bizony jó néhány házasság sarkalatos pontja az anyós-kérdés. A Dance Moms gyermekeiket tánctanárhoz járató, minden lében kanál szülőkről, az Amerikai matrjoskák pedig New York elszigetelt, orosz kolóniában élő nőinek különleges életéről szól. Esküvőszervezés témakörben szinte mindent megtudhatunk a Megáll a nászmenet és az Esküvő 2.0 című sorozatokból, melyek vasárnap késő délután láthatók a FEM3-on.

A hétköznap esti filmek ezentúl 21 órakor kezdődnek, melyet a Tények esti adásának ismétlése követ.

Címke

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott