Ugrás a tartalomra

Megvan a februárban induló FOX csatorna hangja

Fox logoCrespo Rodrigo lett a február 4-én hazánkban is elinduló világszerte ismert tévécsatorna hangja, ő mondja alá a FOX összes filmelőzetesét és ajánlja a nézőknek a bemutatásra kerülő díjnyertes sorozatokat.

A  Jászai Mari Színház, Népszínház  igazgatója több filmben és sorozatban szinkronizált, ez a mostani azonban egy teljesen más jellegű feladat: „Nagyon örültem, hogy rám esett a FOX választása, és nagyon várom a csatorna indulását. Ez számomra egy újfajta szakmai kihívás, itt ugyanis nem egy sorozatszereplő bőrébe kell bújnom, mint a szinkronnál, hanem egy-egy filmelőzetes vagy ajánló során azt kell hangban visszaadnom, amit maga a csatorna képvisel. Nagyszerű filmek és sorozatok érkeznek magyar nyelven a nézők elé, én a magam részéről a Da Vinci démonaira vagyok a leginkább kíváncsi” - nyilatkozta Crespo Rodrigo.

A világ vezető, általános szórakoztató csatornája, a FOX 2014. február 4-én érkezik Magyarországra, és elsőként a Telekom digitális televíziós szolgáltatás családi csomagjában lesz elérhető. A FOX hazai indulásával olyan rég várt sorozatok kerülnek először bemutatásra magyar nyelven, mint a The Walking Dead, a Da Vinci démonai, A híd, Az Álmosvölgy legendája, valamint a 24 és A Simpson család legújabb epizódjai. A nézők a FOX International Channels dokumentum jellegű filmjeivel is találkozhatnak: bemutatásra kerülnek az Egyesült Királyságban készült életmód sorozatok, a Luxus orosz kivitelben, valamint a Légy férfi!. Mindemellett megtekinthetik a legjobb hollywoodi filmeket is, közkedvelt sztárok főszereplésével. A csatorna műsora a hét minden napján, reggel 6-tól éjjel 2-ig lesz látható.

Címke

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott