Ugrás a tartalomra

Mesékkel teszi teljessé az ünnepeket a Nick Jr

2019. december 9-étől 2020. január 5-éig nyílt időszak keretében a Vidanet minden digitális kábeltévé-előfizetőjének számára elérhető a Nick Jr. rajzfilmcsatorna teljes műsorkínálata.

 

A karácsonyi készülődést és az ünnepi hangulatot igazi mesemaratonnal koronázza meg a Nick Jr., hogy a gyerekek még vidámabban zárhassák az idei évet, és sok mókával induljon az új esztendő is.

 

Minden hétköznap 19:10-kor a varázslatoké a főszerep, ugyanis érkeznek a Shimmer és Shine, a dzsinn testvérek legújabb epizódjai. Persze varázslat mellett kalamajkában is bőven lesz részünk, hiszen a dzsinntanonc ikerlányok akaratlanul is felfordulást keltenek, hogy legjobb barátjuk, Leah kívánságait teljesítsék.

 

Velünk lesznek az igazi szupersztárok: Chase, Marshall, Rocky, Zuma, Rubble és Skye is! A Mancs őrjárat az ovis korosztály abszolút kedvence, és a Nick Jr. nézőinek örömére, december 15-étől hétköznaponként 15:00-től új kalandokat élhetnek át kedvenc négylábú hőseikkel az élen.

 

December 22-éig vasárnaponként 17:20-kor Láng és a szuperverdák új epizódjai felelnek a felhőtlen hangulatért. Nem Feketeöv az egyetlen nindzsamester a családban: Nindzsa nagyi is elképesztően mozog! Ám mikor megfázik, Láng, AJ és Feketeöv útrakelnek, hogy elkészítsék neki a leghatékonyabb gyógyírt, a Nindzsa-levest.

 

Egy kis ünnepi meglepetést is tartogat a csatorna a gyerkőcök számára, ugyanis különleges karácsonyi epizódokat láthatnak december 22-én 11:35-től és 25-én 12:20-tól. Hogy milyen mesékkel találkozhatunk ez idő alatt? Jön a Mancs őrjárat, Babi kávézója, Rusty rendbehozza, Shimmer és Shine, a dzsinn testvérek, Láng és a szuperverdák, valamint a Becca és a Brancs egyaránt.

 

December 29-én 13:20-kor érkezik a Babi kávézója című rajzfilm premiere. Lássunk hozzá a főzéshez Babival és a barátaival, miközben csodálatos történeteket ismerhetünk meg a barátságról és a csapatmunkáról!

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott