Ugrás a tartalomra

MinDig TV és MinDig TV Extra már Kecskeméten és Nyíregyházán is

MinDig TV logoAz Antenna Hungária Zrt. 2012. július 31-én elindította a digitális földfelszíni televíziós sugárzást Kecskeméten és Nyíregyházán is.

A telephelyek közepes teljesítményűek, ezáltal a DVB-T jel nemcsak az adott városban, hanem környékükön is elérhető. A bővítésnek köszönhetően rendelkezésre áll a MinDig TV és MinDig TV Extra szolgáltatások teljes, 31 tévécsatornát tartalmazó kínálata.

Kecskeméten a sugárzás a városközpontban található víztoronyról (Ipoly utca) indult el, a MinDig TV és MinDig TV Extra programjai az UHF 56-os, 39-es és 68-as csatornákon érhetők el a megyeszékhelyen és környékén.

Nyíregyházán a digitális földfelszíni jel szintén a központban található víztoronyról érhető el (Kígyó utca), a DVB-T programok az UHF 68-as, 31-es és 63-as csatornákon érhetők el a városban és környékén.

A MinDig TV ingyenesen elérhető programjait, valamint a MinDig TV Extra Alapcsomagját sugárzó adók száma a mai bővítéssel 60-ra, míg a MinDig TV Extra Családi csomagját sugárzó telephelyek száma 50-re emelkedett.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott