Ugrás a tartalomra

mindiGO Sport szolgáltatás az Antenna Hungáriától

mindiGO Sport logoA mindiGO Sport az Antenna Hungária szélessávú platformokon keresztül elérhető műsorterjesztési szolgáltatása, melynek keretében lineáris és lekérhető médiaszolgáltatások igénybevételére biztosítanak hozzáférést. A mindiGO Sport szolgáltatás a fentieken túlmenően egyedi funkciókkal is bővített tartalmakat, hírösszefoglalókat, napi videós összefoglalókat és un. „second screen” megoldást is tartalmaz.

Az előfizetéses csomagban a következő 12 tematikus élő sportcsatorna található: FightBox (box, angol), Fast&FunBox HD (extrém sport, angol), GameToon HD (esport, angol), Nautical Channel (vitorlázás, angol), Fight TV (box, angol), Speed TV (autósport, angol), Xtrem Sports (extrém sport, angol), Fitness TV (edzés, angol), Sports TV training (edzés, angol), Fit HD (edzés, magyar), Class Horse TV (lovaglás, olasz/angol), Fishing&Hunting (horgászat/vadászat, magyar), amiket az elő adás után vissza is lehet nézni.

Az ingyenes regisztrációhoz kapcsolódó csomagban számos hazai kosárlabda és jégkorong közvetítés is elérhető. Rendszeres videós sporthírek mellett értesítés kérhető a kedvenc műsorokról az adás kezdete előtt, de szűrők is beállíthatók, hogy csak a kedvenc tartalmak jelenjenek meg.

A kiemelt események a kommentfalon is követhetők, ahol szavazásra is van lehetőség, ráadásul az online műsorvezető számos plusz információt, statisztikát, képet és videót oszt meg az eseménnyel kapcsolatban. Természetesen a kommentfalon a nézők az élő adás alatt egymással is beszélgethetnek, hogy még izgalmasabb legyen az élő sportközvetítés.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott