Ugrás a tartalomra

Műholdas TV és szélessávú mobilinternet egy csomagban

UPC Direct logoÚj, költséghatékony közös ajánlattal jelentkezik a Telenor és a UPC Direct. A stratégiai együttműködés értelmében június 5-től a két cég egyes szolgáltatásai csomagban, kedvezményes áron is elérhetők. Az egyelőre kísérleti időszakra szóló megállapodás célja, hogy a lehető legtöbb ügyfél élvezhesse a szélessávú internet és a műholdas televíziózás előnyeit.

A Telenor és a UPC Direct annak érdekében döntött az együttműködés mellett, hogy minél több ember számára tegyék elérhetővé a lehető legmagasabb színvonalú digitális élményt. Megállapodásuk értelmében június 5-től azokon a területeken is elérhetővé válik a minőségi szélessávú internet és a tévécsatornák széles választéka, beleértve a HD tartalmat is, ahol eddig kiépített vezetékes kábelhálózat híján a felhasználók nem élvezhették azok előnyeit. A Telenor és a UPC Direct új, költséghatékony megoldásának köszönhetően az ügyfelek egy csomagban választhatnak szélessávú mobilinternet és műholdas televízió szolgáltatásokat. A szolgáltatáscsomagok a kezdeti időszakban bizonyos területeken, a későbbiekben pedig országosan is elérhetők lesznek mindkét cég értékesítési hálózatán keresztül.

Nagysebességű mobilhálózatunk kiépítésével és a Hipernet csomagok bevezetésével országszerte elérhetővé tettük a vezetékes szolgáltatásokkal is versenyképes, szélessávú mobilinternetet. A UPC Directtel kötött megállapodásnak köszönhetően pedig mostantól még több platformon és még többek számára kínáljuk a kompromisszumoktól mentes, minőségi szórakozás élményét” – mondta Sigvart Voss Eriksen, a Telenor Magyarország kereskedelmi vezérigazgató-helyettese.

A UPC Direct üdvözli a Telenorral kötött partneri megállapodást, melynek eredményeképpen mostantól közös csomagban is kínálhatjuk cégünk kiváló minőségű, felhőtlen otthoni szórakozást nyújtó szolgáltatásait, melyek már most is a legjobb ár-érték arányú szolgáltatások között szerepelnek.” – mondta Magnus Ternsjo, a UPC DTH S.à r.l. ügyvezető igazgatója. „Az új szolgáltatáscsomagot jelentős mérföldkőnek tekintjük, mely mutatja elkötelezettségünket kínálatunk folyamatos fejlesztése iránt. Ügyfeleink számára nagy előnyt jelent az, hogy a UPC Direct mostantól valódi multiplay szolgáltatóként léphet piacra. Értékesítési csatornáink nagy örömmel várják, hogy együttesen kínálhassák ügyfeleinknek a két szolgáltatást.

A Telenor sebességalapú, újgenerációs mobilhálózatára optimalizált Hipernet 5, 7, 21 és 42 tarifacsomagjai korlátlan belföldi böngészést és emailezést tesznek lehetővé.  A két legnagyobb csomag mellé a mobilszolgáltató 100 GB éjszaka felhasználható extra multimédiás belföldi adatmennyiséget is kínál.

A UPC Direct különböző csomagjaiban 18 digitális csatornától 87 csatornáig terjedően vehetnek igénybe televíziós szolgáltatást az előfizetők, valamint mindegyik csomagba több digitális rádiócsatorna is tartozik. Mindemellett számos kiváló mozicsomag – köztük az HBO -  közül választhatnak az ügyfelek, valamint megrendelhetik a magyarországi műholdas televíziós piac egyik legszéleskörűbb HD csomagját is. A szolgáltató a televíziózás élményét tovább növelő digitális videórögzítőt is kínál. A közös ajánlatban minden UPC Direct csomag mellé lehet Telenor Hipernet előfizetést választani.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott