Ugrás a tartalomra

Műholdat vált az ATV disztribúció

ATV logoPozíciót vált az ATV műholdas disztribúciója, az érintett kábelszolgáltatóknak november végéig kell átállniuk.

A UPC Direct helyett a Telekom lesz az ATV műholdas elosztója, a műsorszolgáltatóknak november végéig kell átállniuk a Thor 6 műholdról (1° nyugat) az Amos 3-ra (4° nyugat). A médiaszolgáltató elég hosszú időt biztosít az átállásra, hiszen már szeptember elejétől adott a lehetőség az ATV új pozíciójára való váltásra.

A fejállomásoknak két opciót is biztosítanak vevőberendezéseik cseréjére. Az egyik egy jól ismert, a Telekom előfizetői kínálatában is szereplő beltéri egység (set-top-box), mely a maga kisebb hibáival megfelelő választás átlagos tévénézéshez, de professzionális felhasználásra semmiképp sem nevezhető elégségesnek. Ezért érdemesebb a második opciót választani, melynek keretében a műsorszolgáltató egy általa már kipróbált és jól bevált modulfogadós vevőberendezést használhat, ehhez biztosítanak egy, az előfizetői kínálatban sajnos nem elérhető párosított CAM+kártya megoldást.

Az ATV vételi paraméterei az új pozícióban:

Amos 3 (4° nyugat), 10722V, SR 30000, FEC 2/3, DVB-S2/8PSK (MPEG-4), VPID 124, APID 122, PMT 126, PCR 124, TXT 125,  Conax CAS7 chipset pairing

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott