Ugrás a tartalomra

Nagyszabású hálózatfejlesztés nyolc Hajdú-Bihar megyei településen

T-Home logoA Nemzeti Fejlesztési Ügynökség Gazdaságfejlesztési Operatív Program (GOP) támogatási rendszerében megvalósult, közel 250 millió forint értékű beruházásnak köszönhetően a T-Home 2011. február 1-től a berettyóújfalui és püspökladányi kistérségek összesen 8 településén nyújt szélessávú internet -, televízió- valamint telefon-szolgáltatást. A fejlesztéssel több mint 8 ezer lakos érheti el a legmodernebb technológiára épülő szélessávú hálózati infrastruktúrát. A beruházás megvalósítója, a pályázat kedvezményezettje és a hálózat tulajdonosa a Magyar Telekom Nyrt.

A beruházásnak köszönhetően az érintett településeken lakók a szélessávú internet révén új lehetőségekhez, új élményekhez juthatnak, amely nemcsak a szabad óráikat teheti élvezetessébbé, hanem munkavégzésüket is nagyban megkönnyítheti. A T-Home egy időben akár több tévékészüléken is elérhető, kiváló kép- és hangminőségű tévészolgáltatást, ezen kívül böngészésre, levelezésre, információgyűjtésre, kapcsolattartásra, képek letöltésére, online zenehallgatásra, jelentős adatforgalommal járó tevékenységekre alkalmas, adatforgalomtól független havi díjú internetet, személyes igényekre szabott televíziós csomagokat, valamint kedvező havidíjú, alacsony percdíjú telefonszolgáltatást kínál a kistérségekben élőknek.

GOP 3.1.1 "Hálózati infrastruktúra létrehozása" programról röviden

Nemzeti Fejlesztési Ügynökség által kiírt pályázat célja, a szélessávú távközlési infrastruktúra kiépítése Magyarország olyan hátrányos helyzetű, üzletileg kevésbé vonzó kistérségeiben, ahol eddig üzleti alapon nem épült ki szélessávú hálózat. Segítségével közel 30 fejlesztési projekt valósulhat majd meg uniós források bevonásával.

A Magyar Telekom beruházásával az alábbi településeken válnak elérhetővé a T-Home szolgáltatások:

Bihardancsháza, Bihartorda, Sárrétudvari, Berekböszörmény, Magyarhomorog, Told, Újiráz, Vekerd.

Címke

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott