Ugrás a tartalomra

Nagyszabású informatikai fejlesztés 15 Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei településen

T-Home logoA Nemzeti Fejlesztési Ügynökség Gazdaságfejlesztési Operatív Program (GOP) támogatási rendszerében megvalósult több mint 535 millió forint értékű beruházásnak köszönhetően a T-Home 2010. augusztus 1-től a kisvárdai és nyírbátori kistérségek összesen 15 településén biztosít szélessávú internet -, televízió- valamint telefon-szolgáltatást.

A fejlesztéssel több mint 22 ezer lakos érheti el a legmodernebb technológiára épülő szélessávú hálózati infrastruktúrát. A beruházás megvalósítója, a pályázat kedvezményezettje és a hálózat tulajdonosa a Magyar Telekom Nyrt.
„Nagyon fontosnak tartjuk az információs társadalom hazai fejlődését.  Éppen ezért lehetőségeinkhez képest mindent megteszünk azért, hogy az országban egyre több helyen tudjanak jelenlegi és potenciális ügyfeleink szélessávú hálózatainkra csatlakozni, és így elérhetővé váljon számukra az általunk nyújtott tévé-, telefon- és internet-szolgáltatás” – mondta Christopher Mattheisen, a Magyar Telekom elnök-vezérigazgatója.

A beruházásnak köszönhetően az érintett településeken lakók a szélessávú internet révén új lehetőségekhez, új élményekhez juthatnak, amely nemcsak a szabad óráikat teheti élvezetesebbé, hanem munkavégzésüket is nagyban megkönnyítheti.

A T-Home egy időben akár több tévékészüléken is elérhető, kiváló kép- és hangminőségű tévészolgáltatást, ezen kívül böngészésre, levelezésre, információgyűjtésre, kapcsolattartásra, képek letöltésére, online zenehallgatásra, jelentős adatforgalommal járó tevékenységekre alkalmas, adatforgalomtól független havi díjú internetet, személyes igényekre szabott csomagokat, valamint kedvező havidíjú, alacsony percdíjú kábeltelefon-szolgáltatást kínál a kistérségekben élőknek.

GOP 3.1.1 "Hálózati infrastruktúra létrehozása" programról röviden

A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség által kiírt pályázat célja, a szélessávú távközlési infrastruktúra kiépítése Magyarország olyan hátrányos helyzetű, üzletileg kevésbé vonzó kistérségeiben, ahol eddig üzleti alapon nem épült ki szélessávú hálózat. Segítségével közel 30 fejlesztési projekt valósulhat meg uniós források bevonásával.

A Magyar Telekom beruházásával az alábbi településeken válnak elérhetővé a T-Home szolgáltatások:
Bátorliget, Eperjeske, Jéke, Mezőladány, Nyírderzs, Nyírlövő, Nyírmihálydi, Nyírpilis, Nyírvasvári, Ömböly, Szabolcsbáka, Szabolcsveresmart, Tiszamogyorós, Újdombrád, Újkenéz.

Címke

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott