Ugrás a tartalomra

Náray Erika a SuperTV2 hangja

SuperTV2 logoNáray Erika színésznő-énekesnő kölcsönzi hangját a TV2 Csoport november 2-án induló prémium csatornájának, a SuperTV2-nek.

Bár a SuperTV2 új képernyőseinek kilétét még homály fedi, az új csatorna hivatalos hangja már nem titok. A TV2 Csoport egy mindenki által ismert és közkedvelt hangot választott Náray Erika színésznő-énekesnő személyében, aki egyben az ország az egyik legkeresettebb szinkronszínésze. Az indulástól kezdve – sőt, már azt megelőzően, a TV2-n látható promókban is - ő ismerteti a SuperTV2 műsorait. A SuperTV2, a TV2 Csoport harmadik kábelcsatornájaként november 2-től saját gyártású műsorokkal, premierfilmekkel és prémium sorozatokkal várja nézőit.

„Szerettük volna, ha a prémium kategóriát képviselő csatornánkhoz egy mindenki által ismert hang tartozik, és ez teljesült azzal, hogy Erika elvállalta a felkérésünket. Nagyon örülünk, hogy egy ilyen népszerű és méltán elismert szakember, mint Erika csatlakozott a SuperTV2 csapatához.” – mondta B. Csejtei Ildikó, a TV2 Csoport marketing és kommunikációs igazgatója.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott