Ugrás a tartalomra

Nem véletlenül kampányol az AXN

AXN logoÁprilis elején indul a csatorna tavaszi kampánya, melynek célja bebizonyítani, hogy az AXN „Nem véletlenül piros”. Az integrált promóció keretében ugyanis ebbe az intenzív, az izgalmat és akciót megjelenítő színbe csomagolva mutatja be tavaszi premierjeit, a legsikeresebb amerikai és európai sorozatokat, megfűszerezve egy saját gyártású thriller produkcióval. Az üzenet országszerte, változatos outdoor felületeken és mozireklámokban jelenik meg; sőt, annak érdekében, hogy minden nézőnek a piros legyen a kedvenc színe, az AXN és testvércsatornái április 1. és 15. között kódolatlanul is elérhetőek.

Idén tavasszal a mindenki által jól ismert AXN-pirosba csomagolva mutatja be a televíziós csatorna kiemelt sorozatait - a Sherlock 3. évadját, a Hannibal 2. évadját és a Gyilkos Elmék (Criminal Minds) 9. évadját. Hannibal Lecter (Mads Mikkelsen) kifinomultan gonosz arca üdvözöl mindenkit óriásplakát és citylight felületeken, sőt még a helyi buszjáratok képernyőin is Békéscsabán, Budapesten, Debrecenben, Győrben, Kecskeméten, Miskolcon, Nyíregyházán, Pécsett, Szegeden, Székesfehérváron és Tatabányán, ahogy április első napjaiban elindul a csatorna integrált kampánya. Mikkelsen mellett az AXN olyan sztárokat szerepeltet, mint Benedict Cumberbatch, vagyis az új Sherlock Holmes, és Angelina Jolie, aki a minőségi filmkínálatot képviseli. Arcuk exkluzív reklámszpotokban lesz látható a Cinema City mozi hálózatban, ill. a femina.hu és a port.hu oldalakon.

Az online jelenlétet erősíti egy kiterjedt közösségi média- és keresőmarketing-kampány, a Facebook, a Youtube és a Google Adwords segítségével. Mindezt kiegészíti egy nyomtatott és digitális felületeket is bevonó PR-kampány exkluzív sztárinterjúkkal, tematikus nyereményjátékokkal és bennfentes hírekkel.

A tavaszi kínálat azt hivatott igazolni, hogy az AXN „Nem véletlenül piros”. Annak érdekében, hogy ez az üzenet minden nézőhöz eljusson, április első két hetében az AXN, az AXN White és az AXN Black kódolatlanul, ingyenesen elérhető a UPC, UPC Direct, Tarr, PR-Telecom és Invitel szolgáltatóknál.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott