Ugrás a tartalomra

Népszerű sorozatok, karácsonyi finomságok és filmek decemberben is kódolatlanul

Decemberben még több, népszerű TV csatorna érhető el kódolatlanul a MinDig TV több, mint 750 ezer háztartással rendelkező kínálatában. December 2. és december 15. között a nézők a TV Paprika és a SuperTV2 műsoraival találkozhatnak díjmentesen, amelyeken népszerű sorozatok és filmek kapnak helyet. A TV Paprika saját gyártású műsorokkal is készül az ünnepi időszakra.

 

A TV Paprika az ünnepi időszakra saját gyártású műsorokkal is készül. A TV Paprika adventi kalendáriuma december 1-24 között minden nap 19.15 – kor kerül a képernyőre. Édesség nélkül nincs karácsony és a szépen csomagolt ajándéknak mindenki örül. Kapusi Gerti finom, ajándékba adható finomságokat készít minden adventi napra, melyeket Csorba Anita kreatívan becsomagol, hogy a karácsonyi készülődés idén tényleg felejthetetlen legyen! December 2-10. között minden nap 20-órától Jamie-s karácsonyi műsorai kapnak helyet a képernyőn. Ezen belül premierként jelentkezik december 10-én Jamie egyszerű és gyors karácsonyi kajái. Akárcsak a hétköznapi fogásokhoz, a karácsonyi menü elkészítéséhez is mindössze öt hozzávalót használ fel Jamie, bizonyítva, hogy a fantasztikus ételek nem a végtelen mennyiségű hozzávalóktól lesznek jók.  A nézők minden nap 19.30-tól betekintést nyerhetnek a TV Paprika karácsonyába. Ha van csúcsszezon a konyhában, amikor mindenki azon verseng, ki tudja a finomnál is finomabb főztjével kényeztetni családtagjait, vendégeit, az biztosan a karácsonyi ünnepi időszak. Nincs ez másképp a TV Paprika konyhájában sem: a legízletesebb ünnepi fogások készülnek sztárséfjeink kezei alatt, hogy ötletet és kedvet adjanak a vállalkozó kedvű nézőinknek. A kínálatból Nigella karácsonyi műsorai sem maradhatnak ki december 11-13 között 20-órától. Nigella imádja a karácsonyt, és számára az ünneplés legtökéletesebb módja a parti. Az ünneplést egy pazar svédasztalos partival nyitja. Az olasz inspirációért Nigella Velencébe utazik; abba a városba, amely 20 évvel ezelőtti első látogatása óta közel áll a szívéhez. Karácsonyi recept- és parti ötletekkel felszerelkezve tér vissza, hogy megalkossa ízletes karácsonyi menüjét vendégei számára.

 

A SuperTV2 csatornán is számos izgalmas film közül választhatnak a nézők. December 7-én a Hét mesterlövész című film kerül adásba. Az álmos kisvárost, Rose Creeket az iparmágnás Bartholomew Bogue (Peter Sarsgaard) tart elnyomás alatt. A város lakói, élükön Emma Cullennel (Haley Bennett), egy sor törvényen kívülihez fordulnak segítségért. A csapat tagjai között akad fejvadász, szerencsejátékos és bérgyilkos is: Sam Chisolm (Denzel Washington), Josh Faraday (Chris Pratt), Jó éjt Robicheaux (Ethan Hawke). Az ő feladatuk lesz a leszámolás Bogue-val. December 8-án este a Bridget Jones filmek legújabb „részét” vetíti a csatorna. A Bridget Jones babát várban kiderül, hogy Bridget terve nem igazán úgy alakult, ahogy várta. Negyvenes szingliként úgy dönt, hogy munkájára koncentrál. Persze Bridget életében ez is másképpen sikerül, mint tervezte. Egy fesztiválon megismerkedik Jack-kel a jóképű amerikaival, akitől teherbe esik. A kialakult helyzetet nehezíti, hogy Bridget nem tudhatja pontosan, hogy vajon Mark vagy Jack az érkező gyermek édesapja. December 15-én vasárnap este a Lánytesók című filmet adja a csatorna, amelynek két főszereplője elhatározza, hogy csinálnak még egy nagy bulit mielőtt a házukat a szüleik eladnák. December 8-án és december 15-én este a Nagyfiúk 1-2 című vígjátékok kerülnek adásba. Az öt egykori jó barát (Adam Sandler, Kevin James, Chris Rock, David Spade és Rob Schneider) 30 év után kedvenc kosárlabda-edzőjük temetésén találkozik újra, és együtt töltenek egy hétvégét. Hétfőtől - péntekig minden nap este 20.20-tól képernyőn lesz a TV2 Csoport sajátgyártású sorozata a Jóban Rosszban is. Illetve szintén hétköznaponként 17.55-től országos TV premierként érkezik a Kórházi történetek című spanyol doku-reality is. A SuperTV2 a karácsonyi időszakban is népszerű és izgalmas filmekkel várja majd a nézőket.

 

Csatorna Programhely Multiplex
TV Paprika 50 D
SuperTV2 20 D

 

A csatornák a fenti táblázatban található programhelyen és multiplexen érhetők el, további, a vétellel kapcsolatos információ a MinDig TV weboldalán található. Abban az esetben, ha a felhasználó nem látja az adott csatornákat a programlistában, egy automatikus újrahangolást kell elvégezni a dekóderen vagy a beépített DVB-T tunerrel rendelkező tévékészüléken.

Kiegészítő információ(k)

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott