Ugrás a tartalomra

Nevet vált a Hallmark tv-csatorna

Universal Channel logoUniversal Channel néven születik újjá a Magyarországon eddig Hallmark Channel néven ismert csatorna péntek este 8 órakor – olvasható a Universal Networks International magyarországi PR-képviseletének az MTI-hez hétfőn eljuttatott közleményében.

A Universal Networks International az utóbbi években sikeres növekedési és terjeszkedési stratégiát végzett, és folyamatosan növeli csatornái számát nemzetközi szinten. A vállalat e stratégia keretében magyarországi csatornaportfóliójában is változtatást hajt végre – emelte ki a nemzetközi szórakoztatóipari televíziós hálózat közleménye. A csatorna megújítása az NBC Universal folyamatban lévő előfizetéses TV-rendszerű terjeszkedését hangsúlyozza - áll a dokumentumban.

A szórakoztatóipari hálózat által szolgáltatott műsorok 180 millió nézőhöz jutnak el a világon Európában, Közel-Keleten, Afrikában, Latin-Amerikában és Ázsiában. A Universal Networks International az NBC Universal részeként a világ egyik vezető média- és szórakoztatóipari vállalata, amely hírszolgáltatással, ismeretterjesztéssel és szórakoztatással foglalkozik. Az NBC Universal tulajdonában találhatóak különböző hírszolgáltató és szórakoztató csatornák, vezető filmgyártó vállalatok, továbbá jelentős televíziós produkciók és világhírű élményparkok is. Az NBC Universal 80 százalékban a General Electric, 20 százalékban a Vivendi tulajdona – olvasható a közleményben.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott