Ugrás a tartalomra

Nézettségi rekordokat döntött a MyTV

Telenor logoA MyTV 2014-es elindítása óta még soha nem néztek annyian egy tévéműsort mobilon, mint a magyar válogatott EB-mérkőzéseit: a négy meccs alatt több tízezerrel megnőtt a nézőszám.

Annak köszönhetően, hogy a MyTV-n előfizetés nélkül lehet nézni az Európa-bajnokság közvetítéseit, jelentősen, több mint tízezerrel nőtt a szolgáltatás elérését biztosító appokat használók száma. A felhasználók értékelik az innovatív és ügyfélbarát megoldásokat, amit jól mutat a Telenor MyTV alkalmazás 4.3 pontos értékelése a Google Play Store-ban, amely a hasonló hazai tévéapplikációk között a legmagasabb.

A legtöbben június 16-án, csütörtökön telepítették fel mobil eszközeikre a MyTV alkalmazást, ők feltehetően előre felkészültek arra, hogy otthonuktól távol, okostelefonjukon vagy táblagépükön tudják majd követni a meccseket. Érdekesség, hogy szombaton, a magyar-izlandi mérkőzés napján is 125%-kal többen installálták az alkalmazást, mint a keddi magyar-osztrák napján – ennek valószínűleg az az oka, hogy míg kedden sokan otthon vagy egy szórakozóhelyen követték a mérkőzést, a hétvégére utazást terveztek.

A MyTV üzemeltetőinek statisztikái szerint a legtöbben Budapesten nézték a magyar mérkőzéseket a Telenor online tévészolgáltatásában, a második helyen Győr, a harmadikon Szeged, a negyediken Miskolc, az ötödiken pedig Székesfehérvár áll a felhasználók száma alapján készített rangsorban.

A MyTV alkalmazás elérhető a Google Play-en, az Apple App Store-ban, illetve webböngészőből is, nem csupán telenoros ügyfelek, hanem bárki számára. A Telenor tévészolgáltatásában 2016. augusztus 31-ig díjmentesen elérhetők az M1, M2, Duna, Duna World és M4 Sport tévécsatornák, a Telenor mobil ügyfeleinek pedig eddig a napig a cég mobilhálózatán nem kell fizetniük a MyTV által generált adatforgalomért sem.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott