Ugrás a tartalomra

Nick Jr a DIGI kínálatában

Nick Jr logoA Viacom érdekeltségébe tartozó Nick Jr. preschool gyerekcsatornával bővíti műholdas és kábeles kínálatát a DIGI.

A Viacom International Media Networks-szel (VIMN) kötött megállapodás értelmében a Nick Jr. lényegesen több háztartásba juthat el mostantól, hiszen a DIGI műholdas előfizetők számára már május 18-tól, digitális kábeles előfizetőknek pedig május 19-20 között válik elérhetővé. A Nick Jr. így már az összes nagyobb szolgáltató csatornakínálatában megtalálható.

Az elsősorban a 2-6 éves óvodás korosztályú gyerekeknek szóló, kedves és tanulságos animációs meséket, sorozatokat folyamatosan egész nap sugárzó csatornát egyre többen kedvelik meg. A Nick Jr. csatornán ugyanis egész nap bármikor elérhetőek az olyan közkedvelt tartalmak, mint például a hétköznapok esetleges veszélyeire felkészítő Mancs Őrjárat, a számok világába betekintést nyújtó Bubi guppik, az angol nyelv rejtelmeibe is bevezető Dóra és barátai vagy az alapvető technikai megoldásokat bemutató Láng és a szuperverdák. A csatorna gondosan válogatott, félelemkeltéstől mentes és szórakoztatóan oktató műsorait minden kisgyermek zavartalanul és örömmel nézheti.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott