Ugrás a tartalomra

November 1-jén SuperNap a TV2-n

TV2 logoA SuperTV2 indulását megelőző napon, november 1-jén SuperNappal vezeti fel az új csatorna indulását a TV2. A SuperMokka nulladik adása, speciális Hal a tortán, és SuperAktív ad ízelítőt a nézőknek a programkínálatból, valamint egy nagy bejelentésre is sor kerül.

A november 2-án új csatornával bővül a TV2 Csoport kábelportfóliója. A SuperTV2 indulása alkalmából három tematikus adással csinál kedvet az új televízióhoz az anyacsatorna.

15 órakor kezdődik a SuperMokka, melynek nulladik adásában Liptai Claudia és Till Attila beszélget a meghívott vendégekkel, köztük a két új műsorvezető párossal, Fenyő Ivánnal és Kovács Patríciával, valamint Váczi Gergővel és Lang Györgyivel.

18 órától a SuperAktív teljes egészében a SuperTV2 bemutatásának szenteli adását. A nézők – többek között - Sági Szilárd szakértő kommentárjával betekintést nyerhetnek a Hal a tortán kulisszatitkaiba, közelebbről is megismerhetik a SuperMokka műsorvezetőit, bemutatkozik a csatorna hangja, Náray Erika és A Nagy Duett kapcsán egy nagy bejelentésnek is első kézből lehetnek részesei, akik a SuperAktívot választják.

19 órától a népszerű gasztro-reality speciális adása, a Super Hal a tortán kerül képernyőre. A vadonatúj epizódban korábbi adások nagy győztesei mérkőznek meg egymással, Halloween-hangulatban. A versenyzők most egy napon mérik össze főzőtudásukat, a menüsor egy-egy fogását elkészítve. A szereplők: Bangó Margit, Hargitai Bea, Lakatos Márk, Rákóczi Feri és Zsidró Tamás. A műsorban kiderül, melyikük retteg szinte betegesen a lótól, ki riogatta koporsóban fekve a többieket és bebizonyosodik, hogy Bangó Margit nem csak nótában, de rap-ben is királynő.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott