Ugrás a tartalomra

November 2-án indul a SuperTV2

SuperTV2 logoNovember 2-án indítja új kábelcsatornáját a TV2, SuperTV2 néven - hangzott el a televíziós társaság csütörtöki budapesti tájékoztatóján.

A fiatal, városi közönségnek szánt SuperTV2-n főleg saját gyártású műsorokat láthatnak a nézők - mondta Simon Zsolt, a TV2 vezérigazgatója. A tévécsaládnak ez lesz a negyedik csatornája: a 63 százalékos lefedettségű Fem3, valamint a lakosság 50 százalékához elérő Pro4 után a harmadik kábelcsatorna, amelynek lefedettségéről egyelőre nem árult el adatokat a csatorna vezetése. Simon Zsolt annyit közölt: várhatóan a legnagyobb szolgáltatók az alapcsomagjukba építik be a SuperTV2-t. Simon Zsolt közölte azt is: bár a televíziós reklámpiacon soha nem látott mértékű, mintegy 20 százalékos volt a visszaesés idén, ennek ellenére a televízió tulajdonosa, a ProSiebenSat1 elfogadta a hároméves fejlesztési tervet, és minden eddiginél nagyobb forrásokat invesztál a televíziókba. Ezzel kapcsolatban csak annyit árult el: éves szinten több milliárd forintos tételről van szó. Elmondta azt is, hogy idén augusztusig a csatornáik több nézőt ültettek a televíziók elé a vártnál, céljuk pedig az, hogy a négy tévé együttesen 20 százalék feletti nézettséget produkáljon három éven belül. A tájékoztatón Kiss Péter programigazgató beszámolt arról, hogy a Tények című hírműsor hamarosan délután kettőtől is jelentkezik a TV2-n, egy egyórás kiadással.

A SuperTV2 általános szórakoztató csatornaként prémium tartalmat kínál a család minden tagja számára. Rajzfilmek, premier sorozatok, családi mozik, vígjátékok és saját gyártású produkciók nyújtanak felhőtlen kikapcsolódást HD minőségben. Új epizódokkal jelentkezik több nagysikerű saját produkció, mint például A Nagy Duett vagy a Hal a tortán. A csatorna prémium jellegét erősíti, hogy napközben magyarországi premier életmód és reality sorozatokból álló blokk kap helyet. Exkluzív és egyedi televíziós megoldásnak számít a magyar piacon, hogy a TV2-n futó népszerű napi teleregény, a Jóban rosszban részeit, valamint a napi hírműsor a SuperTV2-n pre-premier tartalomként lesz elérhető. SuperTV2 – exkluzív tartalom és prémium szórakoztatás HD minőségben.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott