Ugrás a tartalomra

November 2-tól a UPC Direct kínálatában a SuperTV2

UPC Direct logoA UPC DTH S.à r.l, Közép-, és Kelet-Európa egyik vezető műholdas televíziós szolgáltatója örömmel jelenti be, hogy kínálatába kerül a SuperTV2. A magyarországi UPC Direct előfizetők már közvetlenül a SuperTV2 indulásától kezdve élvezhetik a csatorna programját.

A november 2-án induló SuperTV2 méltó kiegészítője lesz a már meglévő TV2 csatornának, mely a ProsiebenSat1 csoport tulajdonába tartozik. A TV2 Csoport 2010. január 1-én indította el nőknek szóló kábelcsatornáját, a FEM3-at, majd egy évvel később 2011. január 1-én a főleg férfiaknak szóló PRO4 szórakoztató kábelcsatornáját, mindkettőt a UPC Direct sugárzásában. Idén ősszel elindul a cégcsoport harmadik várva-várt kábelcsatornája, a SuperTV2, amely a 22-es programhelyen számos prémiumtartalommal várja a nézőket. Kínálatában filmek, sorozatok és saját gyártású műsorok szerepelnek majd, úgymint Super Mokka, Hal a tortán és A Nagy Duett. Ezek közül számos műsor a TV2-es premier előtt kerül képernyőre a SuperTV2-n.

A SuperTV2 a Direct Medium, Direct+ és SuperPak csomagjaira előfizetők számára lesz elérhető. Ezek a csomagok kiváló csatornák széles kínálatát tartalmazzák, kezdve a helyi magyar csatornákkal a neves, nemzetközi tartalomszolgáltatókon keresztül a világ legismertebb programjaiig. Jelenleg a UPC Direct nyújtja Magyarország leggazdagabb műholdas programcsomagját.

„Örömünkre szolgál, hogy a SuperTV2 csatorna bevonásával ismét tovább gazdagíthatjuk műsorkínálatunkat. Ez az ötödik új csatorna, melyet az elmúlt két hónapban Medium, Direct+ csomagunkhoz adtunk. Ez is bizonyítja, mennyire fontos számunkra, hogy minőségi tartalmat szolgáltassunk magyarországi előfizetőink számára. Ezek a bővítések jelentősen tágítani fogják az ügyfeleink rendelkezésére álló kínálatot” – nyilatkozta Pinkola Zoltán, a UPC DTH S.à r.l. Magyarország marketing és értékesítési igazgatója. „A Direct Medium és Direct+ csomag a legkülönfélébb csatornákat tartalmazza sportközvetítésekkel, mozifilmekkel és gyermekműsorokkal – szélesebb kínálattal, mint amely Magyarország bármely más műholdas TV szolgáltatójánál hozzáférhető. A UPC Direct csomagjai kiváló ár-érték arányt képviselnek, és a bővítésnek köszönhetően még több választási lehetőséget biztosítunk magyarországi ügyfeleink számára.”

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott