Ugrás a tartalomra

Nyári feltöltődés az Invitellel

Invitel logoAz Invitel május 2-án vezeti be megújult Invilág szolgáltatáscsomagjait. A televízió-, internet- és telefonszolgáltatást tartalmazó csomagok különféle kombinációkban lesznek elérhetők és a legtöbbjükhöz 90 napig díjmentesen kipróbálható tematikus tévé minicsomag is választható, hogy mindenki megtalálja az életmódjához és elvárásaihoz leginkább illeszkedő verziót. A vállalat többek között ezzel is szeretne hozzájárulni ahhoz, hogy a személyre szabott szórakozás a nyári időszakban otthon is folytatódjon, és a sok csatorna, a HD-adások, valamint a gyors internet élményét minél többen élvezhessék. A bevezető akcióban most, bármely csomagra is essen a választás, az új lakossági ügyfelek a három szolgáltatást négy hónapon keresztül mindössze bruttó 1288 forintos havidíjért vehetik igénybe, 24 hónapos, határozott idejű szerződéskötéssel.

„Megújult Invilág csomagjainkat bevezető akciónk a nyárra fókuszál. Ez az az időszak, amikor a megszokottnál is több programot szervezünk, élményeket gyűjtünk, és feltöltődünk velük az őszi-téli hónapokra. Nincs ez másként az Invitelnél sem, ahol arra törekszünk, hogy minél inkább kötődjünk a nyári eseményekhez, és minél több lehetőséget kínáljunk ügyfeleinknek az otthonukban is folytatódó tartalmas és minőségi szórakozásra, kikapcsolódásra. Másképp fogalmazva megsokszorozzuk a nyári élményeket” – mondta Langsteiner Marianne, az Invitel lakossági marketingigazgatója. „Színes televíziós és azon belül igen gazdag sportcsatorna-kínálatunknak köszönhetően a népszerű nyári sportrangadók akár HD minőségben is követhetők, míg a szélessávú internetelérés lehetővé teszi, hogy a világhálón keresztül élőben nézzünk és hallgassunk akár teljes koncerteket, valamint előre feltérképezzük az utazási ajánlókban javasolt útvonalakat, helyszíneket vagy a vakációzó rokonokkal, barátokkal tartsuk a kapcsolatot. Mindehhez egy akciós bevezető csomagárat is társítottunk: a szolgáltatás aktiválásától számított négy hónapig 1288 forintos havi díjért kínáljuk bármely Invilág csomagunkat. Gondoltunk továbbá arra is, hogy ügyfeleinknek csak egy számot kelljen megjegyezni: az 1288 nemcsak az akciós díj mértéke, hanem Infóvonalunk hívószáma is, ahol akár azonnal meg is rendelhető a választott csomag. A kényelmes ügyintézést ezenkívül mobilkészülékekre optimalizált, május 2-től elérhető weboldalunk is támogatja” – tette hozzá Langsteiner Marianne.

Az új Invilág csomagok a fogyasztói igényekhez igazodnak, ezért többféle kombinációban tartalmazzák a tévé-, internet- és telefonszolgáltatást. Az ügyfelek a ruhaméretekhez hasonlóan betűkkel jelölt ajánlatokból könnyedén kiválaszthatják a számukra legmegfelelőbbet. Már a legkisebb csomagokban is megtalálhatók a legfontosabb országos és helyi televízió-, illetve rádióadók. A közepes méretűekhez pedig többek között közszolgálati és kereskedelmi csatornákat, filmeket, sportot, zenét, tudományos és gasztronómiai, valamint hír- és gyerekműsorokat felvonultató televíziós kínálat tartozik, hogy a család minden tagja megtalálja az érdeklődésének megfelelő programokat. Akik még ennél is többre vágynak, azoknak az Invitel a nyelvtanulást is segítő idegen nyelvű csatornák színes választékával bővített legnagyobb csomagokat ajánlja.

A gazdag tartalom azonban itt sem ér véget, az akcióban megrendelt Invilág csomag mellé kiegészítésként ugyanis a vállalat három új, tematikus tévé minicsomagjának egyike 90 napig díjmentesen kipróbálható. A 3 Generáció minicsomag a családok kedvence lehet, mivel a kicsiknek és nagyoknak szóló csatornákat gyűjti egy csokorba, míg a Mozdulj! minicsomag az aktív életmód kedvelői körében népszerű tánc és utazás témakörökkel foglalkozik. A sportrajongók nem véletlenül választják nagyon gyakran az Invitel tévészolgáltatását: már az alap televíziós csomagban megtalálják a legnézettebb sportcsatornákat, köztük a DIGI Sport 1-et is, a HD Sport minicsomaggal pedig a sportműsorok legapróbb részleteit is kiváló minőségben élvezhetik.

Hogy még élménydúsabb legyen a nyár, az Invitel internetszolgáltatásait is megújította. Szolgáltatási területének nagy részén bevezetett egy 90 Mbit/s kínált letöltési sebességű csomagot is, valamint a többi megújult Invilág csomag internetsebességét is felfelé módosította a korábbi portfólióhoz képest. Emellett a tévés minicsomagokhoz hasonlóan megjelent az extraként kérhető és 90 napig díjmentes Kaspersky vírusvédelmi szoftver. A piacvezetők közé sorolt gyártó termékével sokkal biztonságosabban böngészhetünk az interneten, így a nyári élmények után csak kellemes emlékek maradnak.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott