Ugrás a tartalomra

Nyári rajzfilm maratonnal lepi meg előfizetőit a UPC Direct

UPC Direct logoEgész nyáron át tartó rajzfilm maratonnal készül a UPC Direct. A Cartoon Network, Boomerang, Nickelodeon és Nick Jr. csatornák bevonásával edukatív és szórakoztató programok gondoskodnak majd a nyári kalandokról június 15. és szeptember 30. között. Minden hónapban legalább egy gyermekcsatorna műsorkínálatát élvezhetik kódolatlanul a UPC Direct előfizetői.

A UPC Direct kódolatlan időszakának köszönhetően idén nyáron a legfiatalabb családtagok is kedvükre válogathatnak az izgalmas, illetve nevelő célzatú műsorok közül, hiszen műsorkínálat a különböző korú és érdeklődésű gyermekeknek egyaránt kedvez.

Június 15-től a kisebbek kerülnek előtérbe. A Jim Jam műsorán végig követhetik Sam, a tűzoltó kalandjait, betekintést nyerhetnek Bob, a mester rendkívüli építményeinek világába, vagy fényt deríthetnek az igaz barátság titkaira az Én kicsi Pónim: Varázslatos Barátság című animációs fantasy sorozat segítségével.

A Boomerang csatorna is elérhetővé válik a UPC Direct Light és Medium csomag előfizetői számára. Július 1-jétől érkezik a rejtélyes esetek szakértője Scooby Doo, nyomában az Oscar-díjas párossal Tom és Jerry-vel majd őket követi a méltán népszerű Kókusz Kokó, a kis sárkány.

Mindemellett Spongyabob Kockanadrág, Alvinnn! és a mókusok, sőt még Dóra a felfedező is feltűnik a képernyőkön augusztus 1-jétől, hogy felkutassák, és megoldják a különféle feladványokat a Nickelodeon és a Nick Jr. műsorán.

Végül, de nem utolsó sorban a Cartoon Network csatorna is elhozza akció-vígjáték figuráit, a Lego Ninjago sorozatból ismert Spinjitzu mestereit, míg a DC képregények karakterei, a Tini Titánok, sőt Robotboy is felveszi a harcot az unalommal szeptember 1. és 30. között.

Az ingyenes időszak alatt a UPC Direct előfizetőinek csatornakínálata a feljebb említett edukatív és szórakoztató programokkal bővül, amennyiben a fogyasztók nem rendelkeznek ezeket a specifikus gyerek csatornákat tartalmazó releváns csomaggal. A kódolatlan időszak alatt a csatornák a következő időpontokban és programhelyeken érhetők el:

CsatornaNyitásZárásProgramhely
Jim Jamjúnius 15.július 31.101
Boomerangjúlius1.július 31.106
Nick Jr.augusztus 1.augusztus 31.108
Nickelodeonaugusztus 1.augusztus 31.102
Cartoon Networksszeptember 1.szeptember 30.105


A kódolatlan hónap alatt vetített gyermekműsorok a UPC Direct Medium és Plus HD TV csomag előfizetőinek folyamatosan elérhetők.

Az előfizetéssel kapcsolatos információért, illetve a legfrissebb hírekért, ajánlatokért látogasson el a UPC Direct weboldalára.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a kódolatlan időszak alatt a műsorok minden UPC Direct előfizető számára elérhetőek, akkor is, ha nem rendelkeznek olyan előfizetői csomaggal, amelyben a feljebb említett csatornák is megtalálhatóak.

Címke

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott