Ugrás a tartalomra

Nyeste Attilát nevezte ki magyarországi sales managerének az SPI

SPI logoNyeste Attila az SPI International Hungary új sales managere február 1-jétől, jelentette be a nemzetközi pay TV- és tartalomszolgáltató.

A Filmbox Nyeste Attilára bízta Magyarországon is fogható, mozi- és tematikus csatornáinak terjesztési feladatait, valamint a Filmbox Live szolgáltatás szélesebb körben történő értékesítését.

„Örömmel csatlakozom egy olyan céghez, amely dinamikus és jelentős szereplője a lineáris és nem lineáris tartalomszolgáltatók piacának” – mondta Nyeste Attila, aki korábban olyan fontos médiaszolgáltatók értékesítését és terjesztését is menedzselte, mint például az MTV, a Chello, az TV2 vagy a PR-Telekom. „Alig várom, hogy a szakmai tapasztalataimmal és a piaci ismereteimmel én is hozzájárulhassak az SPI magyarországi növekedéséhez és új értékesítési csatornákat találjak az SPI szolgáltatásainak” – tette hozzá az új sales manager.

„Az SPI nagy várakozásokkal tekint az együttműködésre egy olyan tapasztalt értékesítési és disztribúciós szakemberrel, mint Nyeste Attila. Bízunk benne, hogy a magyar pay TV piacról szerzett mélyreható tudása segíteni fog bennünket abban, hogy Magyarországon is növeljük jelenlétünket a lineáris tartalomszolgáltatás terén” – nyilatkozta Fülöp Tamás, az SPI International/Filmbox regionális operatív igazgatója.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott