Ugrás a tartalomra

Nyílt időszak a FOX csatornán a Vidanetnél

FOX logoA Vidanet digitális kábeltévé előfizetői egész októberben korlátlanul nézhetik a FOX teljes kínálatát, így többek között olyan premiereket kísérhetnek figyelemmel, mint az izraeli tévésorozat, a Hamis Zászló, Az alvilág királynője vagy a The Walking Dead debütáló, 8. évada.

A színes választékban mindenki megtalálhatja a kedvére való sorozatot. Bűnügyi témák kedvelői igazi izgalmakat élhetnek át az új izraeli thrillersorozat, a Hamis zászló által, melyben a sorozat érdekességeként hétköznapi emberek szemszögéből láthatjuk a történetet. Míg Az alvilág királynője, egy bűnszervezet vezetőjének felemelkedését elmesélő sorozat 2. évadában továbbra is a maffiózók kegyetlen világának lehetünk szemtanúi. A magánnyomozók élete nem könnyű, az Éber szemek sorozat 2. évadában a már jobban összecsiszolódott páros kalandjai további izgalmakat tartogatnak.

2017. október 23-án debütál a kultikus zombisorozat, The Walking Dead 100. epizódja, azaz 8. évadának első része, amely az amerikai vetítés után pár órával látható lesz a FOX csatornán. 16 epizódon keresztül izgulhatnak a nézők a zombiapokalipszis túlélőiért.

Címke

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott