Ugrás a tartalomra

Országos Interaktív TV-szolgáltatás a T-Home-tól

T-Home logoAz innováció terén élen járó  T-Home a mai napon bejelentette, hogy az olimpia kezdetére az egész országban elérhető teszi Interaktív TV-szolgáltatását, amely digitális hang és képminőségével, széles, akár HD-minőségű csatornaválasztékával valamint interaktív funkcióival – többek között elektronikus műsorújság, felvétel, megállítás, gyerekzár, keresés, [origo], Videotéka és Archív TV funkcióival –  még szórakoztatóbbá, élvezetesebbé teszi a tévénézést.

A mostani lépésnek köszönhetően a T-Home Interaktív TV-szolgáltatás 2012. július 27-étől azon ügyfelek számára is elérhetővé válik, akik más internetszolgáltató vezetékes internet-szolgáltatásával akarják használni az Interaktív TV-szolgáltatást.

„Nagy örömömre szolgál, hogy az Interaktív TV országos kiterjesztésével immár több mint négy millió háztartás számára válik elérhetővé a Telekom digitális otthon termék- és szolgáltatáskínálatában rendkívül fontos szerepet játszó T-Home interaktív tévészolgáltatása. Ezzel tovább bővülhet a jelenleg több mint 280 ezres T-Home interaktív tévé-előfizetői kör, és újabb háztartások ismerkedhetnek meg a tévézés új formájával” – mondta Christopher Mattheisen, a Magyar Telekom elnök-vezérigazgatója.

A szolgáltatás igénybe vételéhez a garantált letöltési sebességnek meg kell haladnia az 1 Mbit/s értéket, továbbá az előfizetőnek biztosítania kell az internet-szolgáltatás használata során azt, hogy a digitális beltéri vevőegység (set top box) felé a minimális letöltési sebesség legalább 0,5 Mbit/s, a feltöltési sebesség  pedig minimum 0,1 Mbit/s.

Mint ismert, a T-Home a hazai piacon elsőként (2006. novemberben) bevezetett IPTV szolgáltatását követően Magyarországon szintén először (2011. decemberben) indította el az új interaktív szolgáltatásokkal kibővített műholdas tévészolgáltatást.

London Interaktív a sportrajongóknak


Az innováció terén élen járó T-Home speciális,  az Interaktív TV-szolgáltatás interaktív funkciói között elérhető , külön díj nélkül igénybe vehető London Interaktív alkalmazást fejlesztett az olimpiai közvetítésekre kíváncsi sportrajongók számára. A sportszeretők amellett, hogy a tévé képernyőjén szinte azonnal értesülhetnek az olimpiával kapcsolatos információkról, az MTVA által közvetített ötkarikás eseményekről sem maradnak le. Az Interaktív TV-előfizetők az új funkcióknak köszönhetően a szolgáltatás Archív TV kínálatában a versenyeket, meccseket követően egy órával, 72 órán (3 napon) keresztül megtalálhatják és visszanézhetik azokat, amelyek SD és – a HD képes tévékészülékkel rendelkező ügyfelek számára – HD minőségben is elérhetők lesznek.

A London Interaktív alkalmazásban az érdeklődők folyamatosan nyomon követhetik az [origo] legfrissebb híreit, cikkeit az olimpiáról, tanulmányozhatják a versenyek menetrendjét, az elért eredményeket, az éremtáblázat alakulását, továbbá hasznos információkat szerezhetnek, és képes beszámolókat tekinthetnek meg a részt vevő olimpikonokról és olimpiai csapatokról. A T-Home Interaktív TV-szolgáltatás új, az olimpiai közvetítésekhez kapcsolódó különleges funkciói az Interaktív TV előfizetői számára külön díj nélkül érhetők el, azaz változatlanul csak a szolgáltatás havi díját kell kifizetni.  Az alkalmazás igen egyszerűen, a tévé távirányítóján lévő kék gombbal, vagy az Interaktív TV főmenüjében található Extrák/London Interaktív menü alól, illetve az m1, m2 és m1 HD és m2 HD csatornákon a piros gombbal érhető el.

3D-s csatorna a T-Home digitális tévészolgáltatásain és Rajongói ajánlat az Interaktív TV-t választóknak

A T-Home digitális platformjain (IPTV, Interaktív Sat TV, Sat TV és a Digitális Kábel TV szolgáltatásain), a HD minicsomag előfizetői részére elérhető csatornán az olimpiai közvetítések megkezdésével 2012. augusztus 12-ig – a Telekom és az MTVA közötti megállapodás értelmében – az MTVA által közvetített, olimpiával kapcsolatos élő adásokat lehet nyomon követni. A dedikált televíziós csatornán, a 186-os programhelyen biztosított m3D csatorna térhatású tartalmainak nézéséhez a T-Home digitális platformjára előfizető ügyfeleknek megfelelő műszaki feltételekkel (3D-s televíziós készülékkel, HD set top box-szal) kell rendelkezniük.

A T-Home a szurkolói élmény teljessé tételéhez különleges ajánlatot kínál azoknak, akik az olimpiai közvetítések alatt, a nyár végéig Interaktív TV-re szeretnének váltani: a T-Home az új, hűségidős Interaktív TV-előfizetés mellé 0 Ft havi díjas Rajongói ajánlatot alakított ki. Ennek köszönhetően az új IPTV vagy Interaktív Sat TV-előfizetőknek, a TV-díjcsomagra vállalt hűségidő esetén a felvehető, megállítható, visszatekerhető élő adást nyújtó Prémium opció, továbbá a „tűéles” képet biztosító HD csomag – külön kötelezettség nélkül – 2012. augusztus 31-ig egyaránt 0 forint/hó. (2012. szeptember 1-jétől a HD csomag havi díja 1300 Ft, a Prémium opció 1 pedig 1000 Ft a vonatkozó Általános Szerződési Feltéteknek megfelelően.)

Címke

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott