Ugrás a tartalomra

Oscart kapott a FilmBox Live

FilmBox Live logoA nemrég megrendezésre került 12. Golden Spider (Altın Örümcek) webes díjátadón, amely Törökországban a “web Oscarjaként” ismert, a „szórakoztató” kategóriában a FilmBox Live nyerte el a díjat.

A FilmBox Live egy olyan nemzetközi platform, amely arra lett kifejlesztve, hogy folyamatosan nézhessük a FilmBox csatornáit, valamint válogathassunk az óriási filmtárból, felső kategóriás szórakoztatást biztosítva bármilyen internet hozzáféréssel rendelkező eszközön. A FilmBox Live ezzel a rangos díjal nem csak a sajtó figyelmét nyerte el, de versenytársai közül is sikerült kiemelkednie Törökországban.

A Golden Spider díjért a fináléban közel 300 jelölt versengett 38 kategóriában. A 43 tagból álló zsűri az IT, a média és az üzleti élet vezető személyiségei közül került ki, akik a könönség segítségével választották ki végül a legjobbakat. Az applikációkat 6 alapvető szempont alapján értékelték: a design, a tartalom, a funkcionalitás, a használhatóság, a szabványosítás és a keresők közötti kompabilitás szerint. „Nagyon büszkék vagyunk rá, hogy FilmBox Live applikációnkkal elnyertük ezt a magas presztízsű Golden Spider díjat Törökországban. Gratulálunk az isztambuli csoportnak, és köszönjük munkájukat és elkötelezettségüket” - mondta Berk Uziyel a FilmBox International Ltd. vezérigazgatója. „Ez a díj jelzés lehet a FilmBox Live összes partnerének világszerte, hogy egy olyan díjnyertes applikációt sikerült készítenünk, amely sikerrel vette fel a versenyt a legnagyobb online szórakoztató site-okkal is" - tette hozzá Berk.

A Güney Yasavur vezette FilmBox Live csoport felelős a FilmBox Live applikáció fejlesztéséért és működtetéséért, a szolgáltatás pedig már világszerte elérhető LG, Samsung, Philips, Sony, Toshiba, Panasonic, Vizio, Vestel és Opera Smart TV-ken, PlayStatiton és Xbox játék konzolokon, saját nyelvű interface-el és tartalommal Lengyelországban, Törökországban, Csehországban, Szlovákiában, Magyarországon, Romániában, Bulgáriában és Görögországban is.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott