Ugrás a tartalomra

Öt és fél hónappal meghosszabbították a MinDig TV Plusz tesztidőszakát

MinDig TV Plusz logo2014. szeptember 30-ig meghosszabbították a MinDig TV Plusz, az ingyenes hibrid televíziós (HbbTV) szolgáltatás tesztsugárzását.

Az Antenna Hungária MinDig TV Plusz néven indított ingyenesen elérhető kísérlete során a MinDig TV és MinDig TV Extra szolgáltatásokat bővítette ki új, igény szerinti, úgynevezett streamelt élő adásokkal, mint például a Fix TV, az MTVA és a Swiss Radio egyes rádiócsatornáival. A tesztszolgáltatás kibővített tartalommal rendelkező programújságot – rich EPG –, aktuális híreket, időjárás-előrejelzést és webkamerás megjelenítést is tartalmaz. A tartalmak nagyon egyszerűen, a távirányítón található piros gomb megnyomásával érhetők el.

A meghosszabbított tesztidőszakban a MinDig TV Plusz szolgáltatásai között már megtalálhatók a szerencsejátékra vonatkozó információk (nyerőszámok) is.

Jó hír a low-end tv készüléket beszerezni tervezőknek, hogy a Hyundai és a GoGEN televíziók is megfeleltek a MinDig TV matrica műszaki követelményeinek és a sikeres tesztek után megkapták a MinDig TV minősítést, típustól függően támogatják a HbbTV funkciót is.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott