Ugrás a tartalomra

Paramount Channel a DIGI kábeles kínálatában is

Paramount Channel logoTovább bővül a Paramount Channel lefedettsége: 2014. május 20-tól a DIGI műholdas és kábeles platformjain egyaránt elérhetővé válik a filmcsatorna. Ezzel alig negyedévvel indulása után, a Magyar Telekom, a PR-TELECOM, a Tarr Kft. és az Invitel csatlakozását követően még tovább bővíti disztribúcióját a Viacom portfólió legfiatalabb tagja. A lefedettség nagymértékű növelése alkalmából júniusban különleges programszerkezettel köszönti új nézőit a csatorna.

Magyarországon a DIGI, a műholdas és digitális kábeles csatornakínálatban egyaránt az alap DIGI csomagban teszi elérhetővé előfizetőinek a Paramount Channelt. Mostantól a filmcsatorna műsora szinte valamennyi nagy és közepes szolgáltató kínálatában megtalálható. “Büszkék vagyunk rá, hogy rövid idővel az indulást követően a Paramount Channel ekkora lefedettséget ért el. Újabb komoly lépést tettünk ezzel, hogy megszilárdítsuk pozíciónkat mint a 18-49-es kereskedelmi célcsoport harmadik legerősebb televíziós, és második kábelportfóliója Magyarországon. Hogy jó irányba haladunk, azt az RCS/RDS mostani döntése is jelzi” – mondta Bartosz Witak, a csatornát üzemeltető VIMN Kelet-Európáért és Izraelért felelős ügyvezető igazgatója.

“Célunk, hogy előfizetőinknek nem csak széles, de minőségi csatornakínálatot biztosítsunk versenyképes áron. A valóban értékes tartalom pedig garancia lehet arra, hogy jó döntést hoztunk a Paramount Channel beemelésével kínálatunkba.” – mondta el Kállai Annamária, a Digi Kft. marketing vezetője.

A Viacom és az RCS/RDS közötti megegyezés ráadásul nemcsak hazánkat érinti: a Paramount Channel lokalizált változata június 1-től a szomszédos Romániában is elérhető lesz az országban piacvezető RCS/RDS rendszerein.

Új nézőit különleges programmal köszönti a csatorna a bővülés alkalmából: júniusban duplán élvezheti kedvencei remekelését a Paramount Channel nézőközönsége. Olyan rendezők alkotásaiból “duplázhatnak” a filmőrültek, mint Martin Scorsese (Cape Fear, Krisztus utolsó megkísértése), vagy a Coen fivérek (A nagy Lebowski, Az ember, aki ott sem volt). A sztárdirektorok filmjei mellett  többek között Sharon Stone, Jude Law, Robert De Niro vagy Nicolas Cage is duplán szerepel majd a képernyőn.  Különlegesség továbbá, hogy júniusban a feszültségkeltés magasiskolájaként ismert Psycho-t nemcsak az újabb verziójában nézhetik meg a filmrajongók, de az eredeti Hitchcock-féle változatban is. 

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott