Ugrás a tartalomra

Paramount Channel kódolatlan időszak a MinDig TV nézők számára

Paramount Channel logoA MinDig TV felhasználói 2015. február 13-27. között kódolatlanul érhetik el a Paramount Channel műsorát. Ez időszak alatt közel 800 ezer háztartásban ingyenesen élvezhetik a nézők a napokban egyéves születésnapját ünneplő filmcsatorna legsikeresebb filmjeit és népszerű kalózos sorozatát.

A Viacom Global Hungary Kft. és az Antenna Hungária Zrt. megállapodása alapján a MinDig TV felhasználók számára 2015. február 13-27. között kódolatlanul lesz elérhető a Magyarországon egyéves születésnapját ünneplő Paramount Channel. E két hét alatt többek között olyan sikerfilmeket láthatnak majd a nézők, mint a Collateral – A halál záloga, A négy tesó, a Flinstones, de olyan országos tévépremierekre is sor kerül, mint az igaz történeten alapuló Edwin Boyd vagy az Egy régi jó tivornya című alkotások. A MinDig TV nézői a Paramount Channel sikersorozatából, a Fekete vitorlákból is ízelítőt kaphatnak, és bár az első évad a végéhez közeledik, nem kell már sokáig várni a folytatásra, hiszen májusban érkezik a második évad.

A kódolatlan időszakot követő hónapokra is számos meglepetést tartogat a filmcsatorna: márciusban a világhírű filmrendező, Quentin Tarantino 52. születésnapja alkalmából Tarantino-hétvége lesz, a filmművészet „fenegyereke” pedig mind színészi, mind rendezői, mind forgatókönyvírói vénáját megcsillogtatja ebből az alkalomból. Ugyancsak márciusban kerül képernyőre a tévépremier Késpárbaj Rob Lowe-val és Julie Bowennel a főszerepben, valamint a népszerű sztárokat felsorakoztató Copland, Az angol beteg, A törjön ki a frász!, illetve a hét Oscar- és három Golden Globe-díjat elnyert Schindler listája.

A Paramount Channel, a Viacom portfólió legfiatalabb tagjaként 2014 februárjában kezdte meg magyarországi sugárzását. A Paramount Pictures, illetve más nagy hollywoodi stúdiók, független gyártók és helyi forgalmazók elmúlt 20-25 évben bemutatott filmsikereit, díjnyertes alkotásait műsorra tűző filmcsatorna azóta a jelentős lefedettség-bővülésnek köszönhetően már valamennyi nagy, illetve közepes hazai szolgáltató választékában megtalálható, így 2014. október 1-jétől a MinDig TV Extra Családi csomagjában is elérhető. A filmcsatorna a D jelű, országos lefedettségű multiplexen fogható, a vétellel kapcsolatos információ a MinDig TV weboldalán található. Abban az esetben, ha a felhasználó nem látja a Paramount Channelt a programlistában, egy automatikus újrahangolást kell elvégezni a dekóderen vagy a beépített DVB-T tunerrel rendelkező tévékészüléken.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott