Ugrás a tartalomra

Poker Channel volt, Player Channel lesz

Player Channel logoA Poker Channel bejelentette a csatorna átnevezését mint a “Player Channel”, valamint a tartalom bővítését több sportfogadással, kaszinó és játék tartalommal. Míg a póker továbbra is központi elemét képezi a csatornának (a Poker Channel márka maradt, mint egy al-márka), a „Player Channel” új műsorokkal és egy egész sor szerencsejáték és fogadás műfajjal bővíti a csatorna tartalmát. Ezek közé tartozik két új sorozat (európai labdarúgás és más sportesemények) közvetítése szakértői kommentárral: a „Sports Tonight” által gyártott „Punter Show” sorozat (24 x 30 perc) és a házon belül gyártott „Best of the Bets" sorozat (52 x 30 perc).

A Player Channel a világ legnagyobb szerencsejáték-TV hálózata, a legnépszerűbb póker versenyeket sugározza világszerte, többek között a World Series of Poker, a World Poker Tour és a High Stakes Poker, valamint számos kaszinó, fogadások és számítógépes játék műsorokat, bemutató és interaktív bemutatókkal és élő esemény hírekkel.

Az átnevezés, amely december 3-án lép hatályba, változást hoz a csatorna képernyő elrendezésén. A képernyő jobb oldalán láthatóak lesznek az élő fogadások (hasonló a Sky Sports News-hoz), a képernyő alján pedig hírek, versenyek és egyéb ajánlatok.

A Sportfogadáson kívűl a Player Channel élőben, műsorvezetővel rulett- és blackjack versenyeket és játékokat közvetít. Folytatja a népszerű “Gameshock TV” sorozatot a legfrissebb hírek, interjúk és a számítógépes játékipar új termékeiről beszámolókkal.

A Player Channel új honlapja szintén december 3-tól érhető el a theplayerchannel.com címen. Lehetőség lesz élőben nézni a csatorna műsorait 24/7 asztali, iPhone, Android, Windows Mobile-on, és Tablet eszközökkel (mint például az iPad.) A honlapon részletes műsorinformáció is található.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott