Ugrás a tartalomra

Premier sorozatokkal és prémium műsorokkal indul az RTL II

RTL II logoMegkezdődött a visszaszámlálás, majd napra pontosan 15 évvel az RTL Klub indulása után, október 1-jén megkezdi sugárzását az RTL II.

Az RTL II egy általános szórakoztató kábelcsatorna lesz, amely a prémium sajátgyártású műsorok mellett a világ sorozatkínálatának legjavából válogat.

A csatorna bővelkedik Magyarországon még be nem mutatott, viszont világszerte már bizonyított sikersorozatokban. Jön Christian Slater főszereplésével az Elfelejtve (The Forgotten) című sorozat, a Jerry Bruckheimer által jegyzett Életre-halálra (Chase) című krimi. A nagy svindli(White Collar) és Steven Spielberg sorozata a Terra Nova. Ed O’Neill visszatér az Emmy- és Golden Globe-díjas Egy rém modern családban (Modern Family). A végső akarat(Elveda Derken) című török sorozatban egy anya szívbemarkoló történetét követhetjük majd napról-napra.

A premier sorozatok mellett, amitől igazán megkülönböztethető lesz az RTL II a többi kábelcsatornától; a számos sajátgyártású műsor. Új részekkel folytatódik a Legyen Ön is Milliomos! Friderikusz Sándorral és a Heti Hetes. Végre kiderül, hogy Delhusa Gjon mennyire ért a nők nyelvén az I love Gjoni című párkereső realityben.

Nagyszabású showműsor is érkezik a csatornára, a Szombat esti láz vadonatúj évaddal várja a nézőket. A műsor házigazdái Oroszlán Szonja és Csonka András lesznek. Annyit már most elárulhatunk, hogy a sztárparádé garantált.

Nagy visszatérőt köszönthet az RTL II, több év kihagyás után legnépszerűbb műsorában láthatjuk ismét a képernyőn Máté Krisztinát. A Forró nyomon heti riportmagazin bűnügyekkel, nagy visszhangot kiváltó visszaélésekkel foglalkozik majd. Az esmények hátterét, okait, következményeit próbálja bemutatni.

A csatorna meghatározó arcai között találjuk Rábai Balászt, aki fiatal kora ellenére 18 éve kezdett televíziózni. A szakember 2002 és 2005 között a Magyar Televízió Híradójának műsorvezető-szerkesztője, majd 2007-ig az Este műsorvezetője volt. Az RTL II napi hírösszefoglalóit tőle hallhatjuk majd 23:00-tól.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott