Ugrás a tartalomra

Prizma TV – A sokszínű szórakoztatás

Prizma TV logoDecember 20-ától új névvel, tartalommal és külsővel jelentkezik a Poén! csatorna, Magyarország új általános szórakoztató csatornája.

A Prizma TV, ahogy elődje legfontosabbnak a szórakoztatást tartja, és az a célja, hogy minden korosztály megtalálja a kedvére való műsort. Régi, már bevált programok mellett újak is bekerülnek a színes kínálatba.

A legkisebbeknek a Hupikék törpikék történetei jelentenek majd felüdülést, a fiatalokat célozza meg a Második csók című francia tévésorozat, amely szerelmekről és csalódásokról, a fiatalok mindennapjairól szól.

Ismét visszatér a képernyőre Lois és Clark, vagyis Superman kalandjai. Hétköznap esténként egy bohókás család mindennapjait követhetik figyelemmel a nézők Patrick Duffy és Suzanne Somers (Egyről a kettőre) főszereplésével.

Évtizedek óta közkedvelt sorozat a Minden lében két kanál, amelyet szombat délutánonként lehet majd újra látni, emellett a már megszokott klasszikus - és szórakoztató sorozatok, kabarék, tévéshow-k is visszatérnek a képernyőre. Így például a Fábry Interjúk, a Fábry Monológok, a Fábry Dizájn Center és új részekkel jelentkezik a Dáridó.

A csatorna hangja a sorozatokból és mozifilmekből már nagyon jól ismert Orosz Anna, aki többek között Angelina Jolie-nak (Mr és Mrs Smith) vagy a Hazudj, ha tudsz! és a Lost szereplőinek kölcsönözte a hangját.

Prizma TV: régi, de közkedvelt műsorok új köntösben.

Címke

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott