Ugrás a tartalomra

PRO4 – Új szórakoztató csatorna Magyarországon!

PRO4 logoA PRO4, a ProSiebenSat.1 legfiatalabb általános szórakoztató csatornája 2011. január 1-jén indul el Magyarországon. A csatorna szinte mindenki számára kínál szórakozási lehetőséget, műsorában megtalálhatóak egyaránt a mozifilmek, tévéfilmek, már ismert és vadonatúj sorozatok, népszerű magyar szórakoztató műsorok is.

A premiertartalmak közül elsősorban Patrick Swayze legutolsó munkáját, a Fenevad című sorozatot emelnénk ki, amely mindenképpen nagy érdeklődésre tarthat számot. De visszatér a képernyőre Chuck Norris is a Walker, a texasi kopó című sorozattal, illetve a Trinity kórház második évada is a PRO4-en debütál majd.

A csatorna Magyarországon forgatott és készített arculata is hűen tükrözi személyiségét, friss, trendi és szórakoztató formában jelenik meg a PRO4 logó a különböző átkötő elemekben. A műsorajánlókban pedig egy már jól ismert hang hívja fel a figyelmet a műsorainkra. Somogyi Zoltán a Juventus Rádióban szerzett sok éves tapasztalata és töretlen népszerűsége alapján méltó tagja a PRO4 csapatának.

Címke

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott