Ugrás a tartalomra

PRO4 – Kapcsolja be és kapcsoljon ki!

PRO4 logoA ProSiebenSat.1 tulajdonában lévő TV2 Csoport újabb csatornával bővült 2011. január 3-tól. Az új  csatorna mindenki számára kínál szórakozási lehetőséget, kiemelt műsorsávokban pedig a 25-34 év közötti férfi nézők szórakoztatását tűzte ki célul. A PRO4 műsorában megtalálhatóak mozifilmek, tévéfilmek, már ismert és vadonatúj sorozatok és népszerű magyar szórakoztató műsorok is.
 
Az egy évvel ezelőtt sikeresen bevezetett, ma már jól ismert, nőknek szóló csatorna, a FEM3 után most a filmeket és a sorozatokat kedvelő nézőknek kíván alternatívát nyújtani a cégcsoport legújabb csatornájával. Fő célcsoportja a 18-49 korcsoport, de ezen belül egyes műsorsávokban a 25-34 év közötti férfi nézőkre kíván hangsúlyt fektetni a csatorna, önfeledt kikapcsolódást kínálva nekik már ismert és új műsorokkal.

Az első hetek egyediségéről a Sony és CBS vadonatúj filmjei és sorozatai gondoskodnak. Délutánonként a sorozatoké a főszerep: olyan sorozatokat láthatunk, mint A Kiválasztott – az amerikai látnok, illetve már jól ismert sikersorozatokat, mint a Walker, a texasi kopó. A csatorna további premiersorozatai között szerepel Patrick Swayze legutolsó munkája, a Fenevad, a Balfékek, a Zűrös zsaruk és a Trinity kórház 2. szezonja. Az esti 8 órás sáv a humor kedvelőinek szól, olyan magyar gyártású, ismert humoros műsorokkal, mint például a Mi kérünk elnézést, vagy a Nem a te napod.  A hétvégi estéken Sony sikerfilmeké a főszerep (Akasztófa-játék, Dennis Rodman, a féreg, vagy Mary Reilly – a gonosz csábítása).
A sokoldalú csatornán hamarosan sportműsorokat is láthatnak a nézők.

A PRO4 modern arculatát a TV2 kreatív csapata alkotta meg, akik a „Kapcsold be és kapcsolj ki” szlogent fordították a vizualizáció nyelvére. A magyar televíziós arculatok között elsőként egy úgynevezett „high speed” kamerával forgatott „slow-motion” képi világot alkottak meg. Az emberi agy már a televízióban másodpercenként futó 25 képet is képes mozgóképnek érzékelni, a PRO4 designjában viszont 40-szer ennyi, azaz 1000 képkocka pörög le másodpercenként, ezáltal a néző most minden eddiginél részletesebben tapasztalhatja meg a körülöttünk lévő, a szórakozáshoz, kikapcsolódáshoz köthető jeleneteket. A műsorajánlókban pedig egy már jól ismert hang hívja fel a figyelmet a műsorainkra: Somogyi Zoltán a TV2-ben és a Juventus Rádióban szerzett sok éves tapasztalata és töretlen népszerűsége alapján méltó tagja a PRO4 csapatának.

A csatorna terjesztésével kapcsolatos tárgyalások a múlt év végén megkezdődtek a Televíziós Szolgáltató partnerekkel, széleskörű elérhetősége 2011 első negyedév végére várható. A PRO4 január 4-től már a T-Home IPTV, Sat TV és digitális kábeltelevízió szolgáltatásában is elérhető az előfizetők számára.”
A PRO4 2011 áprilisától elérhető lesz az AGB rendszerében, és a csatorna ekkor nyitja meg hirdetési felületeit is.

Címke

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott