Ugrás a tartalomra

PRO4 - Mostantól a UPC Direct szolgáltatásában is!

PRO4 logoA ProSiebenSat.1 tulajdonában lévő TV2 csoport 2011. január 3-ával a TV2 és a FEM3 mellett elindította harmadik magyarországi csatornáját, a PRO4-et, mely mostantól a UPC Directnél is elérhető.

A PRO4, a TV2 csoport általános szórakoztató csatornája, amely kiemelt műsorsávokban a 25-34 év közötti férfi nézőket célozza meg. A PRO4 műsorkínálatában mozifilmek, tévéfilmek, sorozatok és népszerű magyar szórakoztató műsorok is megtalálhatók, emellett a BL mérkőzések ismétlését és a BL magazint is itt láthatják a nézők.

A PRO4 január 4 óta a T-Home IPTV, Sat TV és digitális kábeltelevízió szolgáltatásában is elérhető az előfizetők számára. Április óta azonban újabb szolgáltató, a UPC DTH (a UPC Direct szolgáltatója) vette be kínálatába a TV2 csoport legfiatalabb csatornáját, így a PRO4 mostantól már a UPC Direct műholdas szolgáltatásában is elérhető.

„Nagyon örülünk annak, hogy az idei évben indult PRO4 csatornánk immáron a UPC Direct szolgáltatásban is elérhető és tovább dolgozunk azon, hogy értékes tartalmaink mihamarabb további hálózatokon is hamarosan megjelenjenek.”- nyilatkozta Megyeri András, a TV2 csoport üzletfejlesztési igazgatója.

„A UPC DTH örömmel vette be a PRO4-et a UPC Direct kínálatába Magyarországon” – mondta Pinkola Zoltán, a UPC DTH S.á.r.l. magyarországi marketing és sales igazgatója. „A PRO4-gyel kiegészülve mostantól még több minőségi tartalmat tudunk szolgáltatni az előfizetőinknek.”

Címke

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott