Ugrás a tartalomra
mindiGO TV logo

Raktárkoncertek a mindiGO TV-n

Fesztiválzenekarok, rock legendák és a mulatós zene krémje biztosítanak felejthetetlen élményeket, idén ősszel azonban rendhagyó módon; online formában a mindiGO TV felületén. Rajongók, zenekedvelők és kikapcsolódásra vágyók egyaránt megtalálhatják kedvenceiket és virtuálisan, otthonról, az első sorból bulizhatnak a közel 200 Raktárkoncert egyikén. Az induláskor 17 előadó felvételét érhetik el az érdeklődők a mindiGO TV applikáción keresztül. A koncertek az ősz folyamán folyamatosan kerülnek fel a felületre.

 

Színvonalas szórakozás az otthon kényelmében? Idén ősszel lehetőség nyílik arra, hogy a zenekedvelők és rajongók bepótolják az elmaradt fesztiválszezont, ugyanis a szeptember 21-től induló, és a mindiGO TV felületén elérhető, egyenként átlagosan 45 perces Raktárkoncert-felvételek a járványhelyzetben is kikapcsolódást nyújthatnak az érdeklődőknek. A bulihangulatról közel 200 előadó, fesztiválzenekarok, rock ikonok és a mulatós zene legjobbjai gondoskodnak. A koncertek online közvetítésének ezen formája a maga nemében egyedinek mondható és további új kapukat nyithat a hazai szórakoztatóiparban, nem beszélve arról, hogy a magyar könnyűzenei ipar jeles alakjai széles palettán képviseltetik magukat, különböző korosztályokkal megismertetve munkásságukat.

 

A szeptember 21-i induláskor a következő koncertek érhetők el: Balázs Fecó, Besh o droM, Charlie Band, Dinamit, Edda Művek, Emelet, Ganxsta Zolee és a Kartel, Hooligans, Kowalsky meg a Vega, Lord, Magna Cum Laude, Neoton Família, Péterfy Bori, Rúzsa Magdi, Szandi, Tátrai Band, Tóth Gabi. Az utómunkák folyamatosan zajlanak, így várhatóan minden héten új produkciókkal bővül a paletta a mindiGO TV-n.

 

A Raktárkoncertek a mindiGO TV felületein láthatók, mobil és tablet készülékeken az App Store-ból, illetve a Google Play-ből letölthető alkalmazásokon keresztül, számítógépen pedig a mindiGO TV weboldalán. A Raktárkoncert produkciók a baloldali hangjegy (♬) menüpont alatt találhatók a mindiGO TV felületein! A megtekintés ingyenes, csupán egy regisztrációra van szükség a weboldalon, vagy a mindiGO TV mobilapplikáción.

Kapcsolódó híranyag(ok)

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott