Ugrás a tartalomra

Rangos nemzetközi díjakat nyert a magyar Paramount filmcsatorna

Paramount Channel logoA Viacom hazai Paramount csatornája három elismerést is elhozott a Promax idei, Barcelonában tartott európai díjátadójáról. A tekintélyes nemzetközi szervezet a média marketing területén legrangosabbnak tartott díjakkal a kiemelkedő kreativitású promóciós kampányokat és televíziós szpotokat ismeri el. A versenyre az idén 40 országból több mint 1600 nevezés érkezett, melyeket iparági és kreatív vezetőkből álló zsűri bírált el.

A Promax 2016-os versenyén arany díjat nyert On-air tipográfia kategóriában a tavaly novemberben már Magyarországon is MediaDesign díjjal jutalmazott Paramount Filmakadémia. A Paramount Filmakadémia sorozat látványos rövid animációkban mutatja be és teszi közérthetővé, könnyen megjegyezhetővé a hollywoodi filmes trükköket, fogásokat.

Emellett két ezüst díjat is kapott a Paramount csatornának a Ponyvaregény című filmet beharangozó, karaoke-szerűen megformált vicces promója, a mozifilmek televíziós bemutatása illetve a zenei vagy hangszeres téma kategóriákban.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott