Ugrás a tartalomra

Üresedés az Amos 3 műholdon

Amos logoAz Amos 3 műholdon összesen öt vertikális polarizációjú transzponder található, ebből egy hamarosan új bérlőt találhat.

Az ötös transzponder(10890V), mely jelenleg a SatTelecom "Inter" csomagjának ad helyet, kijevi idő szerint április 13-án, hajnal 1-kor megürül. Nem szűnik meg a csomag, csak a "jobb jelminőség miatt" a 11389H transzponderre "költözik". Itt március 31-én indul meg a sugárzás, tehát közel két hétig párhuzamosan két transzponderről lesz elérhető a csomag.

Ha megnézzük a másik négy vertikális transzponder bérlőit, két társaságot találunk, de akár egynek is tekinthetjük. Az egyes(10722V), a kettes(10758V) és a négyes(10842V) bérlője a T-Home, míg a hármasé(10806V) a Magio. Ezek a társaságok kizárólag ezen, vertikális transzpondereket bérlik. Mint ismeretes, a hét elején jelentősen javította szolgáltatásának minőségét a T-Home, hiszen jelentős számú, eddig a Boom szolgáltatótól érkező csatorna került saját feladásba, viszont erre felhasználta minden szabad kapacitását, és még mindig maradt 7 csatorna, mely simulcrypt-ben érkezik a román szolgáltatótól...

Vajon ki lesz az ötös(10890V), vertikális transzponder új bérlője?

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott