Ugrás a tartalomra

RTL KETTŐ, a név kötelez

RTL II logoA napokban indult az RTL Kábeltelevízió országos televíziós-, online-, sajtó-, és óriásplakát kampánya, amely több hónapon át, gondosan megtervezve, alapigazságokra építve vezeti be az RTL család legfiatalabb tagját, új prémiumcsatornáját, az október 1-én induló RTL II-öt.

De miért is olyan izgalmas ez az új televízió?

Hogy minden kétséget kizárjunk Önben afelől, hogy az RTL II  valóban mérföldkő a kábeltelevíziózás történetében, útjára indítunk egy hírlevél sorozatot, amelyben a csatorna indulásáig bemutatjuk Önnek az RTL II legmeghatározóbb műsorait. Beszéljenek helyettünk a történetek, melyek napról-napra szórakoztatják majd az RTL II nézőit!

Íme az első műfaj, a sorozatok.

Milyen sorozatok várhatók az RTL II műsorán?

Az RTL II bővelkedik Magyarországon még be nem mutatott, viszont világszerte már bizonyított sikersorozatokban.

A 2010 óta folyamatosan, immár harmadik alkalommal Golden Globe jelöléssel, 2010-ben és 2011-ben pedig  Emmy díjakkal is büszkélkedő, az Egy rém modern család (Modern Family) című sorozat Amerika igazi kedvence.  A három, merőben különböző életvitelű, ám annál egyformább család sorsa ebben a szatirikus komédiában forr össze, melynek minden pillanata garantált szórakozást ígér.

A végső akarat (Eleva Derken), egy török nő szívbemarkoló története. Egy családanya vívódásait és hányattatásait mutatja be, akit arra kényszerít a sors, hogy családját elhagyva élje életét. Az élet azonban mit sem ér szerető család nélkül! A sorozatot számos országban látható óriási sikerrel. Hazánkban először az RTL II-ön tekintetik meg.

Izgalmas kikapcsolódást ígér A nagy svindli (White Collar) című amerikai sorozat, melyben Neal Caffrey, a volt szélhámos és tolvaj alkut köt Peter Burke FBI ügynökkel. Szabadlábra helyezik, ha tapasztalatával, hasonló észjárásával segít elkapni az "úri bűnözőket". Rablóból pandúr, könnyed stílusú, humoros, izgalmas krimi az RTL II-ön.

Életre-halálra (Chase), a Helyszínelő sorozatokat is jegyző Jerry Bruckheimer legújabb sorozata. A helyszín Dél-Texas. A főszereplők Annie Frost, szövetségi rendőrbíró és csapata, s a különösen veszélyes szökött fegyencek.

Az Elfelejtve (Forgotten) című sorozatban , Christian Slater nem hagy felderítetlen ügyeket. Alex Donovanként önkéntes csapatát irányítja, akik a megoldatlan rendőrségi ügyek végére tesznek pontot. Ismeretlen áldozatok személyazonosságát kutatják fel, hogy ne kelljen őket elfeledve, a névtelenség fátylával, a tettesek megbüntetése nélkül eltemetni.

Csak néhány cím a sorozatok sokaságából, abban azonban biztosak vagyunk, hogy  mindenki megtalálja majd a kedvére valót. A sorozatok mellett természetesen minden héten film premierek is várják a nézőket.

A következő héten a saját gyártású műsorok kerülnek terítékre, de addig is kellemes nyarat kívánunk!

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott