Ugrás a tartalomra
RTL Most+ logo

RTL Most+ integráció a Vidanet-nél és a PR-Telecom-nál

2020 április végétől a Vidanet és a PR-Telecom előfizetői számára is elérhetővé válik az RTL Magyarország prémium videós szolgáltatása, az RTL Most+.

 

A megállapodás értelmében - a technikai feltételek teljesülését követően - várhatóan 2020. április 27-től érhetik el a Vidanet, illetve a PR-Telecom arra jogosult előfizetői az RTL Most+ szolgáltatást. A hozzáférést a Vidanet a TV előfizetéssel rendelkező, legalább Digitális Start csomagra előfizető felhasználóinak biztosítja, míg a PR-Telecom esetében az aktiváló kódot elsőként a disztribútor Prémium Plusz csomagjának előfizetői kapják meg.

 

"Örömünkre szolgál, hogy a Vidanet és a PR-Telecom rendszerében is elérhetővé válik az RTL Most+. Folyamatosan azon dolgozunk, hogy új és exkluzív tartalmat biztosítsunk nézőinknek ezen a felületen is. Vadonatúj saját fejlesztésű sorozatunk, a Mellékhatás következő epizódjai már a tévés premier előtt egy héttel elérhetőek az RTL Most+ platformon. A szintén saját fejlesztésű Apatigris című sorozat és a Tanár 3. évadának hetente felkerülő legújabb epizódjai pedig csak az RTL Most+-on tekinthetők meg.” – fogalmazott Vidus Gabriella, az RTL Magyarország vezérigazgatója.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott