Ugrás a tartalomra

RTL II, TV2 HD és SuperTV2 HD az ünnepekre

Invitel logoDecember 18-ától az Invitel kínálatában is látható lesz az RTL II és már akár 20 HD csatorna közül választhatnak a szolgáltató előfizetői.

  • Az ünnepekre az Invitel IPTV-, illetve digitális kábeltévé előfizetői, sőt számos térségben* az analóg kábeltévé előfizetők számára is elérhető lesz az RTL II adása.
  • Ezzel egy időben 20-ra emelkedik az Invitelnél nézhető HD csatornák száma, így az Invitel továbbra is a legtöbb HD csatornát kínálja Magyarországon. Az eddig rekordnak számító 18 csatorna mellé bekerül a választékba a TV2 HD és a SuperTV2 HD. Az új HD adók december 18-ától az Invitel IPTV optikai hálózatán és a digitális kábeltévé hálózatokban válnak elérhetővé**.

Új televízióadókkal lepi meg ügyfeleit az Invitel az ünnepekre. Az RTL II mellett két új HD csatorna, a TV2 HD és a SuperTV2 HD kerül be a szolgáltató televíziós kínálatába. Így a két nagy országos kereskedelmi csatorna idén indult új „kistestvére” az RTL II és a SuperTV2 elérhetővé vált az Invitel ügyfelei számára – általában a Családi csomagokban. A cég mozgalmas időszakot tudhat maga mögött, az új csatornák bevezetésén túl két országos akcióval is várja az ügyfeleket. A Mixer csomagok mellé most kamatmentes részletre vásárolhatnak az előfizetők SmartTV-t, notebookot vagy akár egy Xbox 360-as konzolgépet. Sőt most egy választott szolgáltatás 3 hónapig díjmentesen jár a Mixer csomagot megrendelőknek.

„Nagy öröm számunkra, hogy az ünnepekre ennyi újdonsággal szolgálhatunk. Tudjuk, hogy ügyfeleink régóta várják az RTL új csatornáját, az RTL II-t, amely most már szinte minden televízió előfizetőnk számára elérhetővé vált” – mondta el Langsteiner Marianne, az Invitel lakossági üzletágának termékfejlesztés és termékmenedzsment igazgatója. „Büszkék vagyunk arra, hogy az Invitel továbbra is HD „nagyhatalomnak” számít az ügyfeleknek kínált 20 HD csatornával. Reméljük akciós ajánlatainkkal és az új televízió csatornákkal sikerült kellemes ünnepi meglepetést szerezni előfizetőinknek” – tette hozzá.

*Bácsalmás, Baja, Bátmonostor, Csátalja, Dávod, Hercegszántó, Jánoshalma, Mélykút, Nagybaracska, Vaskút, Cegléd, Kecskemét, Báránd, Berettyóújfalu, Hajdúszoboszló, Kaba, Karcag, Nádudvar, Püspökladány, Sajóörös, Sajószöged, Tiszaújváros, Kisújszállás, Martfű, Törökszentmiklós
**Az IPTV VDSL technológiával lefedett területein 2013. első negyedévében lesz fogható a 20 HD csatorna.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott