Ugrás a tartalomra

Sikeresen elindult a térhatású közszolgálati tévécsatorna kísérleti adása

m3D logoSikeresen elindította a térhatású M3D csatorna kísérleti adását a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA), együttműködésben az Antenna Hungária Zrt.-vel és a Samsung Electronics Magyar Zrt.-vel.

Az M3D csatorna a MinDig TV budapesti körzetében ingyenesen fogható, de továbbközvetítésének lehetősége iránt nagy érdeklődés mutatkozik a kábelszolgáltatók részéről az ország egész területéről - közölte pénteken az MTVA Kommunikációs Igazgatósága. 

A televízió műsorának nyilvános kivetítésére kizárólag az MTVA adhat engedélyt, ez csak a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alappal aláírt szerződés alapján lehetséges - tudatta az MTVA. A társaság ezt azzal indokolta, hogy a tévé elindítása komoly anyagi és műszaki befektetést igényelt, ezért kívánja fenntartani az azzal kapcsolatos minden promóciós és kereskedelmi hasznosítás jogát.

A kísérleti adás része a közszolgálati média megújításának, és célja a közérdeklődés felkeltése a térhatásban élvezhető programok iránt, beleértve az olimpiai közvetítéseket is - közölte pénteken az MTVA Kommunikációs Igazgatósága.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott