Ugrás a tartalomra

Sikermozik és sorozatok kódolatlanul

Az Antenna Hungária megállapodásainak köszönhetően a MinDig TV felhasználók, április 6. és május 3. között a Paramount Channel, április 6. és április 18. között az RTL Spike csatornáit érhetik el ingyenesen jóval több mint félmillió háztartásban, a tegnap már bejelentett Mozi+ és National Geographic csatornákon felül (lsd alább, a kapcsolódó híranyagoknál).

 

A Paramount Channel kódolatlan időszakában, április 6-tól május 3-ig a MinDig TV nézői a népszerű sikermozikon és fesztiváldíjas alkotásokon kívül a Star Wars filmsaga legsikeresebb epizódjait is láthatják. Április 11-től, két hétvégén át, minden szombaton és vasárnap 21:00-tól főszerepben Leia hercegnő, a hős jedik, droidok, buckalakók, vukik és a sötét erők legrettegettebb gonoszai.
Április 11-én este kilenctől A Sith-ek bosszúja nyitja a sort, április 12-én, vasárnap pedig az Egy új reményt izgulhatjuk végig. Április 18-án, szombaton A Birodalom visszavág, április 19-én, A Jedi visszatér kerül adásba, majd április 25-én, szombaton 21:00-tól Az ébredő Erő zárja a Star Wars-maratont.

 

Az RTL Spike április 6-tól 18-ig lesz ingyenesen elérhető. Ebben a két hétben, péntekenként 22:00-tól duplarészekkel fut majd a Varsó Shore Pumped Gabóval, vagy akár megnézhetjük a The Walking Dead 10. évadjának összes részét is. Április 6-tól tehát minden hétköznap 22:00-kor izgulhatunk a zombiapokalipszist túlélők sokszor sziszifuszi küzdelmét figyelve. A sorozatkedvelők után a pedig filmrajongóknak is van jóhírünk, ugyanis április 18-án, 22:55-től Wes Craven Sikoly című tinihorrorja, másnap 23:15-től pedig a még félelmetesebb folytatása borzolja majd a kedélyeket!

 

Csatorna Programhely Multiplex
Paramount Channel 22 D
RTL Spike 64 E

 

A vétellel kapcsolatos további információk a MinDig TV weboldalán találhatók. Amennyiben a felhasználó nem látja a csatornákat a programlistában, egy automatikus újrahangolást kell elvégezni a dekóderen vagy a beépített DVB-T/T2 tunerrel rendelkező tévékészüléken.

 

Felhívjuk a Mindig TV nézők figyelmét, hogy az átmeneti időre kódolatlanul elérhető csatornák sugárzása egyre több adó vételkörzetében DVB-T2 adásmódban történik.  Amennyiben nem érhető el a meghirdetett kódolatlan csatorna, a legvalószínűbb ok, hogy a vevőkészülék nem képes a DVB-T2 adások vételére.

Kiegészítő információ(k)

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott