Ugrás a tartalomra

Sikersorozatokkal érkezik a Prime

Prime (új) logoHárom, hazánkban eddig nem látott sorozattal indul a Prime: a Gotham, a Scream Queens - Gyilkos történet és Zoo – Állati ösztön pezsdíti majd fel a hétköznap estéket. A TV2 Csoport nagyszabású portfólió-fejlesztésének következő mérföldköve szeptember 5-én, 21 órakor egy országos mozipremierrel kezdi meg műsorát. A FEM3 minőségi szintre emeli a szórakoztatást és Prime néven folytatja, így az országos premierek mellett ismert kedvencek is feltűnnek majd a kínálatában.

Szeptember 5-én indul útjára a Prime, amely egy általános szórakoztató csatorna, ahol egyaránt megtalálhatóak lesznek a népszerű sorozatok, köztük a legnagyobb brandek és a népszerű blockbuster filmek. Az indulás hónapjában minden hétfőn és pénteken, 21 órától országos filmpremierekkel színesíti az estéket. Sorozatok széles választéka: bűnügyi, vígjáték, családi és közönségkedvencek várják a nézőket nap mint nap. Emellett olyan örök klasszikusok sem maradnak ki a délutáni blokkokból, mint a Dr. House, a Shark – A törvényszéki ragadozó, a Bűbájos boszorkák, az NCIS, a Gyilkos számok vagy A dadus.

Külföldön már hódítanak, és ezúttal Magyarországon is bemutatkoznak olyan vadonatúj sikerszériák, amelyek hétköznap esténként, 22 órától garantáltan a tévére szegezik a tekintetet. Csütörtökönként a Gotham első évadában a DC Comics nagysikerű képregényeinek világába repít a Prime, ahol James Gordon (Ben McKenzie) oldalán kutathatják a nézők Batman és az ikonikus Gotham-karakterek eredettörténetének homályos részleteit. Akciódús jelenetekben és maffiaháborúban nem lesz hiány, azonban ha a horrorkedvelők több hátborzongató pillanatra vágynak, akkor keddenként nem érdemes elszalasztaniuk a Critics' Choice Television Awards és a People's Choice Awards díjas Scream Queens - Gyilkos történet epizódjait. A sorozatgurunak számító Ryan Murphy (Nip/Tuck, Glee, American Horror Story, American Crime Story) ezúttal a vérfürdőt komédiával ötvözte, amelyben az elit lánykollégium egyik üdvöskéjét, Emma Roberts alakítja, aki olyan hátborzongató kalandokban is feltűnt már, mint az Amerikai Horror Story vagy a Sikoly 4. Egy rejtélyes sorozatgyilkos hétről hétre szedi áldozatait, egy biztos: senki nincs biztonságban. Szerda esténként 22 órától azonban az állatvilág veszi át a főszerepet, a Zoo – Állati ösztön című thrillerben. A James Patterson regény alapján vászonra vitt sorozatban globális fenyegetést jelent az állatok lázadása, amely kettős helyszínen, az afrikai Botswanában és egy nagyvárosban játszódik.

A Prime közel 80%-os lefedettséggel, teljesen megújult tartalommal és ehhez illeszkedő új arculattal várja a nézőket. A csatorna arculatát, szín- és formavilágát az Umbrella csapata valósította meg. A tervezéskor a fő cél az volt, hogy csatorna minőségi műsortartalma, a grafikai elemek elegáns vonalvezetésén is visszaköszönjenek. Egy színes, harsány arculat elvette volna a figyelmet a csatorna önmagában is sokszínű tartalmáról, ezért az arculati elemek részletgazdagságára került nagyobb hangsúly. Így egy minimalista, letisztult vonalvezetés a tartalmat kiegészítve erősíti és támogatja a Prime-ot. A csatorna elemeiben megjelenő animációk, illetve a változatos, mozgó textúrák és minták adták az inspirációt, így lett a végeredmény egy játékos, ám mégis letisztult, prémium hatású arculat. A színválasztásban is visszaköszön a minimál-stílus: a három fő színe a fekete-fehér és a narancs.

Címke

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott