Ugrás a tartalomra

Simulcrypt teszt a T-Home és a Telespazio között

T-Home logoÚjabb kisérletet tesz a T-Home és a Telespazio arra, hogy a disztribúciós transzponderről érkezzen a Story4 csatorna a műholdas előfizetőkhöz.

A két társaság között nem újdonság a simulcrypt, régen kiválóan működött, majd mikor a Telespazio transzpondere paramétereket váltott, az előfizetők vevőberendezései elégtelenné váltak a stabil vételhez. Most újból transzpondert vált a Telespazio, és így a nyugati 4 fokos pozícióban található 11180H-ról ismét tesztelik annak a lehetőségét, hogy a Story4 innen kerüljön a T-Home előfizetők listájába.

Nagyjából azonos minőséggel fogható a Story4 teszt, mint a T-Home kínálatában található többi csatorna, gondot az okozhat, hogy a szolgáltató által biztosított beltéri egységek között található olyan, ami "nem kedveli" kifejezetten ezt az alacsony SR szintet(5650).

A "tesztbe" belenézhetnek a Sagem és a Huawei beltéri egységgel rendelkező előfizetők, amennyiben az 501-es csatornára kapcsolnak, illetve az Intek set-top-box használói is, amennyiben ismerik a "módszert".

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott