Ugrás a tartalomra
mindiGO Sport logo

Spanyol kosárlabda bajnokság mérkőzései élőben kizárólag a mindiGO Sporton

2019. szeptember 21-től Magyarországon egyedülálló módon, kizárólag a mindiGO Sport applikáción keresztül követhetik az érdeklődők az ACB Liga spanyol férfi kosárlabda bajnokság, Spanyol Kupa és Spanyol Szuperkupa 2019/20-as szezonját. A hétvégi Szuperkupa meccsek ingyenesen tekinthetőek meg, ezt követően pedig weben történő fizetés esetében 799 Ft-os havidíj ellenében érhető el az ACB Basket csomag.

 

Szeptembertől, az ACB Liga spanyol férfi kosárlabda bajnokság 2019/20-as szezonjának, a Spanyol Kupának és a Spanyol Szuperkupának mérkőzései kizárólag a mindiGO Sport applikáción keresztül lesz követhető élőben. A hétvégi Szuperkupa meccsek ingyenesen tekinthetőek meg, ezt követően pedig weben történő fizetés esetén 799 Ft-os, applikáción belüli fizetésnél pedig 999 Ft-os havidíj ellenében érhető el az ACB Basket csomag. Az idény során fordulónként két-két, a legnagyobb érdeklődésre számot tartó mérkőzés tekinthető meg élőben, a mindiGO Sport alkalmazásban, angol kommentátorral. Az előfizetésért cserébe pedig kiváló minőségben nézhetik a felhasználók a spanyol rangadókat - akár a Barcelonában játszó Hanga Ádám mérkőzéseit is.

 

Az érdeklődők már szeptember 21-én és 22-én ízelítőt kaphatnak a csatákból, hiszen jön a Szuperkupa, ahová a Barcelona és Hanga Ádám, valamint a tízszeres Euroliga-győztes Real Madrid is nagy reményekkel érkezik, így könnyen előfordulhat, hogy a vasárnapi döntőben sor kerül az idény első kosaras El Clásicó-jára. Az élő adások során a felhasználók hozzászólhatnak a meccsekhez, a párharcok összefoglalója visszanézhető, továbbá számos sporthír és videós anyag áll az előfizetők rendelkezésére.

 

A mindiGO Sport az Antenna Hungária sport tematikájú internetes tartalomszolgáltatása. A 60 ezer regisztrációval rendelkező applikáció Android és iOS eszközökre tölthető le, vagy böngészőből a sport.mindigo.hu weboldalon nézhető. A szolgáltatás tartalma:

  • 12 tematikus sportcsatorna:  regisztrációt követően előfizetéssel 12 tematikus élő külföldi és hazai sportcsatorna nézhető élőben, 7 napig visszanézhetőek (catch-up tv).
  • Box és Fitness csomag: A küzdősportok és fitness kedvelőinek szóló tematikus csomag, ami négy csatornát tartalmaz (FightBox, Fight TV, Fitness TV, Fit HD).
  • Extrém sportok csomag: Egy csomag az extrém sportok, az autóversenyzés kedvelőinek (Fast&FunBox HD, Speed TV, Xtrem Sports, Sports TV training).
  • Szabadidő és e-sport: A vitorlázás, a lovaglás, a horgászat és az online játékok kedvelőinek szóló csomag (Nautical Channel, Class Horse TV, Fishing&Hunting, GameToon HD).

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott