Ugrás a tartalomra

Speak minicsomag a T-Home műholdas kínálatában

T-Home logoA mai napon új csatornalista érkezett a T-Home műholdas szolgáltatás előfizetőinek vevőkészülékeire, ennek tanúsága szerint 4, német nyelvű csatornával bővül a kínálat, ezek a Speak minicsomagban kapnak helyet.

Az új minicsomag ára és elérhetősége már ismert, bár érvényben lévő, illetve eddig ismert, augusztus 1-én életbe lépő ÁSZF még nem rendelkezik róla. A szolgáltató műholdas platformján az RTL, Sat1, Kika és ZDF csatornákat magába foglaló minicsomag havi 495Ft-ért előfizethető. 2011. szeptember 1-jét követően, a Sat Speak! minicsomag tartalma kibővül az RTR Planeta, Rai Uno, Sky News, ARD, TV5 és TVE csatornákkal, valamint a havi díj bruttó 990 Ft-ra emelkedik, amely módosítás a meglévő előfizetőkre is vonatkozik majd.

A mai nap legnagyobb változásaként azt emelhetjük ki, hogy immár 5 teljes transzponderrel rendelkezik a T-Home/Magio Sat szolgáltatópáros, az eddigi 10880V SR14165 tp paraméterei 10889V SR30000-re változtak.

A Minimax disztribúciós pozíciójának változása miatt várható lett volna, hogy a csatorna átkerül a T-Home saját feladásába, de ez még nem történt meg, továbbra is a Telespazio transzponderéről jut el a szolgáltatás előfizetőihez.

Címke

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott