Ugrás a tartalomra

Sport1 HD a UPC Direct kínálatában

Sport1 HD logoA UPC DTH S.à r.l., Kelet- és Közép-Európa vezető tartalomszolgáltatója örömmel jelent be, hogy a Sport1 HD csatornával tovább bővíti HD-csomagját Magyarországon.

2013. február 1-jével kezdődően a Direct HD csomag előfizetői a legmagasabb minőségben, HD felbontásban élvezhetik a Sport1 csatornát. Ezzel a lépéssel a UPC DTH tovább növeli HD csatornái számát, illetve tovább erősíti piacvezető pozícióját mint a legtöbb HD-csatornát biztosító műholdas tévészolgáltató.

A Sport1 HD műsorában megtalálhatók Magyarország legnézettebb sporteseményei: az UEFA Bajnokok Ligája, a magyar és a spanyol labdarúgó-bajnokság, az FA-kupa, a Német Kupa, a három legnagyobb amerikai csapatsport (NFL, NBA, NHL) küzdelmei, illetve a legnézettebb ökölvívó-események.

„Örömünkre szolgál, hogy újabb minőségi csatornával erősítettük a UPC Direct HD repertoárját. Egy olyan csatornával, amelyen nemcsak nemzetközi, hanem olyan népszerű, hazai sportesemények is láthatók, mint a magyar labdarúgó-bajnokság, valamint a kézilabda-világbajnokság” – mondta Pinkola Zoltán, a UPC DTH S.à r.l. magyarországi marketing- és értékesítési igazgatója. „A sportrajongók minden elvárását ki tudjuk elégíteni így, hogy a Sport1 HD bekerült HD-csomagunk portfóliójába. Mint a legtöbb HD csatornával, illetve a Sport1 HD-vel elsőként rendelkező szolgáltató, a UPC Direct mindenkinek a legjobb képminőséget tudja nyújtani. Ráadásul a HD-csomag nem csak a sportőrültek álma, hiszen számos tematikus csatornát, köztük dokumentum jellegű és lokális műsorokat is tartalmaz.”

„Rendkívül boldogok vagyunk, hogy a Sport1 HD műholdas szórásban is elérhetővé válik februártól a UPC Directnél, hiszen az a célunk, hogy a lehető legtöbb előfizetőhöz eljuttassuk a Sport1 gazdag műsorkínálatát. Az időzítés kiváló, hiszen a világ legnézettebb sporteseményére, a Super Bowlra február 3-án kerül sor, valamint az UEFA Bajnokok Ligája tavaszi szezonja is elrajtol az év második hónapjában.” – közölte Málnay B. Levente, a Chello Central Europe vezérigazgatója. „A Sport TV-nél a 2013-as esztendő egyébként is a fejlődés jegyében zajlik. A nézőkre új, minden eddiginél látványosabb stúdiókép és díszletek várnak, természetesen HD-minőségben.

A Sport1 HD indulásával már 12 csatorna érhető el HD minőségben a UPC Directnél, a jövőben pedig újabb HD-csatornák indulásának bejelentése várható. Ezzel a UPC Direct a legszélesebb HD csatorna kínálattal rendelkező műholdas műsorszolgáltatóvá válik azok számára, akik a legteljesebb nézői élményre vágynak. A Sport1 HD a 124-es csatornahelyen lesz elérhető február 1-jétől a magyar nézők számára.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott